TØNSBERG: FKT tok sin 16. strake seier da bunnlaget Fagerborg ble beseiret med 2-0 sent fredag kveld.

Mathias Eriksen signerte 1-0-scoringen etter 36 minutter, mens innbytter Robin Hofer Dahl fastsatte sluttresultatet til 2-0 kvarteret før slutt.

Men noen stor kamp fra den suverene serielederens side var det ikke. Laget slet i to omganger mot et bunnlag som var bedre enn tabellposisjonen skulle tilsi.

Men likevel ingen ting å utsette på at hjemmelaget vant, for utover scoringene hadde FKT skudd i både stolpe og tverrligger.

- Vi tar det vel litt for selvfølgelig etter at det har gått veldig på skinner. Og det kan vi ikke fortsette med.  I dag var det hverdagen, og de blir det flere av, sier FKT-trener Jan Eddie Hansen.

På en dårlig dag

Han sier de må være fornøyd med at de vant.

- Vi skal være litt ydmyke og si oss fornøyd med 2-0 på en dårlig dag. For vi kom aldri opp på maksnivået vårt og Fagerborg kjempet oss litt ut av stilen, sier FKT-treneren.

Han sier FKT slet for å få de tre poengene fredag kveld.

- Vi gjorde det likevel godt nok til at vi fortjente å vinne. Men dette var en kamp hvor det lugget litt, og vi er ikke bedre enn dette når vi slipper oss litt ned, sier han.

- Fagerborg ga dere kamp?

- Jeg synes de var sterke i duellene og de hadde bra fart. Og det var et av de bedre lagene vi har møtt. De var gode til å forsvare seg.

Må ha flere poeng

- Er det vanskelig å motivere seg når det har gått så bra over lang tid?

- Det skal det ikke være. For vi er avhengig av å få en god del poeng til for å rykke opp. Slipper vi oss ned, og ikke får de poengene vi trenger, kan vi bli nødt til å regne på poengene vi trenger. Og det bør det ikke bli.

- Etter dennne kamper er det i teorien 13 poeng til vi må ha. Avgir Sandefjord 2 poeng, kan det bli færre.

Han ville ikke fremheve enkeltspillere.

En jury kåret Yonatan Olivero Perez til den beste.