Flint og TT like gode

TØFFE TAK: Flints Mari Myhren blir stoppet av Nora Tønnessen (til venstre) og Lotte Haugen Dahl i Tønsbergs Turn-forsvaret. 
Foto: John Arne Edvardsen

TØFFE TAK: Flints Mari Myhren blir stoppet av Nora Tønnessen (til venstre) og Lotte Haugen Dahl i Tønsbergs Turn-forsvaret. Foto: John Arne Edvardsen

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

TØNSBERG: Flints rekrutter og TTs damer delte poengene da lagene møttes i tett og spennende lokalderby i Slagenhallen torsdag kveld.

DEL

25-25 sto det på resultattavla da kampens gode dommer, for anledningen bare en, og det fra gjestenes klubb, Tore Andersen, blåste av kampen.

Del på Facebook

Andersen steppet inn etter at de oppsatte dommerne ikke møtte. De to oppsatte hadde imidlertid meldt forfall i god tid foran dette møtet, slik at det hele skjedde etter en glipp fra kretsens side.

– Deilig å få med seg i hvert fall ett poeng etter at vi følte vi tapte litt ufortjent sist vi møttes, i september, sa TT-trener Morten Livang Andersen etter kampslutt.

– Samtidig var det riktig at begge lag fikk poeng her. Vi vekslet jo om å ha ledelsen hele veien, og derfor hadde det vært surt om noen skulle tape, sa han.

LS OGSÅ: Ingen lek i eliteserien

TT kom best i gang og hadde både tre- og fire måls ledelse før pause. Hver gang svarte Flint, og til pause ledet Flint 12-11. Etter pause var det Flint som åpnet best og ledet med to, før TT overtok.

Likt sto det på 23-23, før Flint dro ifra til 25-23 med bare tre minutter igjen på klokka. Men så fulgte en Flint-utvisning som skulle vise seg å koste dyrt.

TT utlignet og holdt unna for Flint i de siste sekundene.

FØLG TØNSBERGS BLAD PÅ FACEBOOK:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags