Gå til sidens hovedinnhold

Fotballpodden er tilbake

Artikkelen er over 2 år gammel

Christian Østli er gjest når Tønsbergs Blads fotballpodcast markerer at sesongen endelig er i gang. Med fokus på NM-kvalik og 4.divisjon. Se opptak av direktesendingen over.

Etter lang vinterdvale er det faste panelet mer enn klare til å invitere gjester, lyttere og seere til fotballprat igjen.

Det kribler like mye i studio som det gjør i garderobene rundt omkring.

– Endelig starter vårens vakreste eventyr, lokalfotballen, sier Henrik Ogann før medekspert Reidar Lindqvist føyer til.

– Vi er vel det eneste landet med lenger offseason og oppkjøring enn sesong. Endelig er det noe som kan minne om vår, og seriestart er det fineste av alle vårtegn.

Temaet for årets første sending kan ikke bli annet enn 4.divisjonslagene, som både skal ut i viktige cupkamper og seriestart denne uken.

Både Flint, Husøy og Eik sine 2.kvalikrundekamper i NM vises direkte på tb.no onsdag kveld, og disse kampene vil naturlignok bli viet stor oppmerksomhet i kveldens sending.

LES OGSÅ: – TB med tidenes satsing på live sport

– Jeg gleder meg spesielt til Husøys kamp mot Skarphedin. Kan vi få øylaget i første ordinære runde mot Eliteseriemotstand på en Husøy Arena badet i sol, sier en optimistisk programleder Adrian Richvoldsen.

Men også seriestarten til Re, Teie og TFK dagen etter, samt de første seriekampene til Eik og Flint i helgen, vil danne grunnlaget for en grundig gjennomgang av de lokale lagene i den øverste kretsserien.

Gjesten 2.påskedag er best kjent fra sin lange og fremgangsrike karriere i FK Tønsberg, men med fortid i Eik og som nyansatt spillende trener i Husøy gleder panelet seg til å høre Christian Østli sine tanker om seriestarten og sesongen som kommer.

LES OGSÅ:  – Jeg kommer sikkert til å kjøre innom Gressbanen hver dag den første uka

– Velkommen, vi gleder oss!, er påskehilsenen fra panelet.

Sendingen starter klokken 19. mandag kveld.

Kommentarer til denne saken