Henrik og podkastgutta lover å stille nakne i studio

GUTTER SOM HOLDER ORD: TB-sportens fotballpodkast med Reidar Lindqvist, Truls Lian og Henrik Ogann går en lettkledd sending i møte.

GUTTER SOM HOLDER ORD: TB-sportens fotballpodkast med Reidar Lindqvist, Truls Lian og Henrik Ogann går en lettkledd sending i møte. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Fotballpodkastgutta holder ord: – Vi stiller nakne i studio i sesongens siste sending!

DEL

Da Eiks toppscorer Anders Gustavsen scoret tre mål i lagets 6-0-seier mot Odd 3 tirsdag kveld, var det mange som gliste ekstra bredt. Med totalt 20 scoringer passerte nemlig Gustavsen en magisk grense.

Tidlig i sesongen stakk Henrik Ogann fram hodet i TB-sportens fotballpodkast og lovet at han og panelet skulle sitte nakne i studio hvis Anders Gustavsen scoret 20 mål eller mer. Den podkasten finner du i denne saken.

LES OGSÅ: Podkastgutta sitter nakne i studio hvis Anders Gustavsen runder 20 mål

Nå er saken en realitet.

LES OGSÅ: Nakenveddemål tente Eiks toppscorer

– Bare morsomt

– Angrer du på at du sa det?

– Nei, overhodet ikke. Det er bare morsomt at dette har skapt blest rundt lokalfotballen. Det har blitt en snakkis i miljøet. Jeg har merket meg at folk har vært mer opptatt av hvor mange mål Gussi har scoret enn Eiks tabellplassering, sier Ogann.

Her kan du høre samtlige av TB-sportens podkaster

Henrik Ogann utgjør sammen med Reidar Lindqvist og Truls Lian gjengen i TB som lager podkast om smått og stort i lokalfotballen.

– Vi må berømme Gussi for prestasjonen. Han har levert meget sterkt så langt i sesongen, sier Ogann.

Gussi gjest i studio

Til neste pokastsending er selvsagt Anders Gustavsen hedersgjest. Han hadde et ønske om å møte en avkledd podkastgjeng, men klærne beholdes på til sesongen er slutt.

– Vi lovet å stille nakne i sesongens siste sending. Og det gjør vi. Nå har folk noe å se fram til i høstmørket, ler Ogann.

Selv innrømmer han at nakenstuntet får følger for de kommende ukene.

– Nå blir medlemsskapet på Stamina Hot gjenåpnet.

Hør siste episoden av TBs fotballpodkast her:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags