– Begge lagene betalte dommeren!

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I TB-sportens ferske fotballpodkast er temaet FK Tønsberg og seriestarten, men klubbens sportslige leder har en spiller- og trenerfortid som også fortjener omtale.

DEL

Lars Bakkerud leverer varene i TB-sportens fotballpodkast. FKTs sportslige leder har fornøyelige historier fra sin tid som Brann-, Panionos- og Helsingborg-spiller.

Her får du historier om svært forskjellige opplevelser på Lerkendal, en spøk som gikk galt i Ipswich, og greske tilstander i ...nettopp Hellas. Under ledelse av en Liverpool-legende du får høre om i sendingen var det fine, men til tider kaotiske, dager i Athen.

– Alle lagene utenom de tre store (Olympiakos, Panathinaikos, AEK Athen) som ikke trengte prøvde å betale dommerne på den tiden. Det var ikke uvanlig at begge lagene hadde betalt dommerne. Jeg ble utvist for å drøye ut tiden, da vi lå under 3-2!, forteller Bakkerud blant annet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

POD-GJEST: FKTs sportslige leder Lars Bakkerud er ukens gjest i TB-sportens fotballpodkast.

POD-GJEST: FKTs sportslige leder Lars Bakkerud er ukens gjest i TB-sportens fotballpodkast. Foto:

Videre får du vite mer om hvordan det gikk da han med Panionos møtte tidenes Lazio-lag i cupvinnercupen, og ikke minst hva som skjedde på San Siro da Bakkerud og Helsinborg møtte Inter i Champions League-kvalik.

Før fokuset går tilbake til FK Tønsberg, og det som skal skje denne sesongen.

– Vi skal være med i toppen, lover Bakkerud.

(Hør podkasten på tb.no/podkast)

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags