Har FKT-assistenten årets rareste skade?

Artikkelen er over 3 år gammel

Christopher Barland satte fast spareribs i halsen, og gikk glipp av kamp.

DEL

PODKASTTor Thodesen gjester Henrik Ogann, Reidar Lindqvist og Truls Lian i TBs fotballpodkast denne uka, og FK Tønsberg-treneren forteller at assistenten hans har hatt noen tøffe dager. Det hele begynte med et migreneanfall etter 0-0-kampen mot Pors i helgen, slik at analysen av kampen gikk ad undas.

Verre ble det da han måtte melde forfall til kamp dagen etter.

– Han fikk et bein i halsen, spareribs blir det sagt, og det førte til full narkose for å hente dette beinet, forteller Thodesen i podkasten.

Hør den ferske episoden i vinduet til høyre!

Nå gjelder det å holde tunga på rett plass, men ved siden av å være assistenttrener i FK Tønsberg, spiller Barland for Tønsberg FK. Mandag møttes TFK og FKT 2 på Tønsberg gressbane. Thodesen ledet FKT-rekruttene og hadde i utgangspunktet taktikken klar før kampen.

– Spillermøtet mitt var basert på det jeg hadde sett av TFK mot Sandefjord. Jeg sa at de har ett våpen, og at vi må legge press på Christopher med den foten hans. Det spillermøtet var helt null verdt, sier Thodesen, som kan fortelle at Barland er på bedringens vei, «blek, men fattet».

– En spareribskade er første gang jeg har hørt om, sier Lindqvist.

– TFK mener at skaden gjorde at de ikke tok poeng i den kampen, siden Barland var inside-mannen deres, sier Ogann.

HØR TIDLIGERE EPISODER AV TBS FOTBALLPODKAST HER

FKT-assistent Christopher Barland (t.v.) satte fast en sparerib i halsen og måtte melde forfall til kamp på mandag. Da skulle han egentlig ikle seg Tønsberg FK-drakta mot FK Tønsberg 2.

FKT-assistent Christopher Barland (t.v.) satte fast en sparerib i halsen og måtte melde forfall til kamp på mandag. Da skulle han egentlig ikle seg Tønsberg FK-drakta mot FK Tønsberg 2. Foto:

Men det er ikke bare Barland det er viet plass til i ukens sending. Thodesen får utdype sin fotballfilosofi og forklarer blant annet hvorfor han foretrekker å spille med to spisser.

Ellers er dette noe av det som står på menyen:

  • Det gror godt på damesiden i Eik, og J16-laget nådde kvartfinalen i NM.
  • Per Steinar Markussen sto en kjempekamp for Vear, men Thodesen mener det ikke er noen tvil om hvem som er den beste sisteskansen av FKT-treneren og FKT-speakeren.
  • Eik-gutta i knallform med fem seire på seks kamper, og Anders Gustavsen fortsetter målfesten.
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags