Supersøndag på tb.no!

DIREKTE: Det er klart for Supersøndag på tb.no med fire direktesendte kamper med FK Tønsberg, Eik/Ørns kvinnelag, Flint og Tønsberg Vikings.

DIREKTE: Det er klart for Supersøndag på tb.no med fire direktesendte kamper med FK Tønsberg, Eik/Ørns kvinnelag, Flint og Tønsberg Vikings.

Søndag kan du hygge deg med fire direktesendte kamper med lokale lag på tb.no.

DEL

Etter at søndagsturen er unnagjort er det bare å koble seg opp på mobil, nettbrett eller datamaskin.

På tb.no følger vi våre lokale lag tett - og fra søndag ettermiddag går det slag i slag med fotball og hockey.

Først viser vi vi årets siste seriekamp for Eik/Ørn i 2. divisjon kvinner. Kim Thomassens lag satser på å sette et skikkelig punktum mot Kolbotns nest beste.


Så skal Flints herrer i aksjon på Sørlandet. Erik Biseths mannskap møter Mandalskameratene i tøff bortekamp. Flint har bare én seier på de siste åtte kampene. Kan det bli en etterlengtet opptur nå?

17.00: Comet Halden - Tønsberg Vikings, 1. divisjon ishockey

Opptur trenger også Tønsberg Vikings i 1. divisjon ishockey. Andreas Tofts gutter har foreløpig inntatt jumboplassen etter en tung start. I påvente av nyåpningen av en renovert Tønsberg Ishall i november må Vikings bare spille bortekamper. Søndag blir det tur til Halden der Comet venter. Pucken droppes klokken 17.00.


Supersøndagen avrundes med nok en fotballkamp. På Bislett stadion i Oslo tar den gamle storheten Lyn i mot FK Tønsberg. FKT har fortsatt et håp om ende på annenplass i avdelingen bak suverene Vålerenga 2. Men da må Lyn slås i hovedstaden.

På vår portal Direktesport kan du forøvrig se en mengde direktesendte kamper og turneringer fra inn- og utland.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags