Julian blir lagkamerat med Pål og Yaw

TILBAKE I DANMARK: Julian Kristoffersen er klar for den danske superligaklubben Hobro.

TILBAKE I DANMARK: Julian Kristoffersen er klar for den danske superligaklubben Hobro. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Julian Kristoffersen (21) fra Horten skifter klubb fra svenske Djurgården til danske Hobro. Der blir han lagkamerat med to Tønsberg-kjenninger.

DEL

Spisstalentet med fortid i Ørn har signert for klubben til Pål Kirkevold og Yaw Amankwah. Mens Kirkevold er ekte Re-gutt, spilte Amankwah for FK Tønsberg i 2016-sesongen.

Kirkevold bøttet inn mål for Hobro i høstsesongen i fjor og ble klubbens toppscorer med 16 seriemål. Nå får han selskap av Kristoffersen, som kommer fra svenske Djurgården og har undertegnet en treårskontrakt.

LES OGSÅ: Ustoppelige Pål med nytt målshow

Spissmakkere

- Det blir skikkelig spennende. Jeg var og besøkte klubben og det virket veldig bra. De har fulgt meg i flere år. Jeg håper å få til et bra samarbeid på topp med Pål Kirkevold, sier Kristoffersen til Gjengangeren.

– Julian er en stor og sterk angriper som er riktig god inne i boksen. Han har et kjempepotensial, og det er også derfor han har vært i store klubber som FC København og Djurgården, sier Hobros sportssjef, Jens Hammer Sørensen.

Kristoffersen vokste opp som Ørn-Horten-spiller og var senere i FCK fra 2015 til 2017. Da dro han til Djurgården, der det har blitt lite spilletid for førstelaget.

MÅLJEGER: Pål Kirkevold ble Hobros toppscorer med 16 mål sist sesong.

MÅLJEGER: Pål Kirkevold ble Hobros toppscorer med 16 mål sist sesong. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags