Fotballgutta skal lage 24 timers direktesendt TV: – Blir en av årets store begivenheter

NÅ ER DE TILBAKE: TBs fotballpodkast går løs på sin fjerde sesong. Henrik Ogann (f.v.), Truls Lian og Reidar Lindqvist kickstarter sesongen med 24-timerssending direkte her fra Nordre Sjøbod.

NÅ ER DE TILBAKE: TBs fotballpodkast går løs på sin fjerde sesong. Henrik Ogann (f.v.), Truls Lian og Reidar Lindqvist kickstarter sesongen med 24-timerssending direkte her fra Nordre Sjøbod. Foto:

Tre karer. Drøssevis av gjester. Direktesendt TV i 24 timer fra Nordre Sjøbod. Tønsbergs Blad lader opp til fotballstart på en måte vi aldri har gjort tidligere.

DEL

Det blir et stunt verken programleder Truls Lian, Reidar Lindqvist eller Henrik Ogann har erfaring med fra før, men trioen stålsetter seg nå for 24 timers sammenhengende TV-sending.

Fra fredag 22. mars klokken 12 til samme tid lørdag 23. mars blir det ett døgn direktesendt videofilmet fotballpodkast på tb.no, akkurat når fotballen starter for fullt med kvalifiseringskamper til NM. Podkasttrioen flytter inn i Nordre Sjøbod, det gamle bryggekapellet, for anledningen.

I løpet av 24 timer skal over 50 gjester innom studioet. Det inkluderer blant annet tidligere toppkeeper Espen Bugge Pettersen, gatefotballaget i Tønsberg og en rekke representanter fra våre lokale klubber.

(Se sendingen nederst i denne saken!)

– For en enkel sjel fra Solvang blir dette en av årets store begivenheter, sier Ogann.

LES OGSÅ: Conrad (18) skal kjempe om EM-plass med flagget på brystet: – Nå vil jeg vise fram enda mer

Scheie kommer – kommer du?

Maratonsendingens største trekkplaster sparker i gang gullrekka fredag klokken 20.00. Da har kommentatorlegenden Arne Scheie meldt sin ankomst i studio – i tillegg dukker det opp et par tidligere Eik-helter.

– Scheie er jo Norges største TV-sportspersonlighet gjennom tidene, så det besøket gleder vi oss enormt til. Sammen skal vi mimre om det store Eik-laget på 1980-tallet, og også prøve å få svar på hvorfor vi ikke har noe topplag i distriktet i dag, sier programleder Truls Lian.

(saken fortsetter under bildet)

HYLLET: Arne Scheie (th) ble hyllet under cupfinalen mellom Molde og Rosenborg i 2013, i det som var hans siste cupfinale som kommentator. Tidligere har han kommentert mange Eik-kamper i toppdivisjonen – og nå kommer han til TBs fotballpodkast for å mimre om gamle dager.

HYLLET: Arne Scheie (th) ble hyllet under cupfinalen mellom Molde og Rosenborg i 2013, i det som var hans siste cupfinale som kommentator. Tidligere har han kommentert mange Eik-kamper i toppdivisjonen – og nå kommer han til TBs fotballpodkast for å mimre om gamle dager. Foto:

Flere gjester vil bli offentliggjort fram mot sendestart.

Har du lyst til å se det hele på nært hold, er du hjertelig velkomne til å følge det hele fra tribuneplass i Nordre Sjøbod.

– Det vil gi en herlig ramme hvis det kommer folk som vil se det hele live. Det er plass til en god del publikum i lokalet, sier Lian.

Fra 20.00-22.00 må man ha billett for å komme inn som publikum på Nordre Sjøbod. Den er gratis, men må bestilles på Ticketco, og her er det førstemann til mølla. Bortsett fra disse to timene er det drop-in som gjelder.

Klarer gutta å holde seg våkne?

I flere måneder har stuntet vært planlagt. TB-abonnenter vil kunne se samtlige 24 timer på tb.no. I tillegg vil utvalgte gjester sendes direkte på Facebook. Spiren til hele opplegget startet med en tanke om å gjøre noe litt ekstra ut av fotballstarten.

LES OGSÅ: Gammel kjenning tilbake i FKT-drakten etter turbulent utenlandsopphold: – Det føltes som en lang treningsleir 

– Plutselig dukket en idé om en 24-timerssending opp, og da ble gnisten tent. Jeg vet ikke om vi visste da hva vi var i ferd med å begi oss utpå – og det tror jeg ikke vi vet ennå – men det som er helt sikkert er at det blir veldig gøy, sier Lian.

– Hva gruer du deg mest til med å være på lufta i ett døgn?

– Jeg elsker å prate fotball og vi får masse kule gjester, så det åpenbare svaret er å holde seg våken, hvordan overdosen med kaffe slår ut – og eventuelt følelsen av tomhet etterpå, sier Lindqvist.

(saken fortsetter under bildet)

UT AV HULEN: Vanligvis spiller Reidar Lindqvist (f.v.), Truls Lian og Henrik Ogann inn fotballpodkasten i TBs eget studio. 24-timerssendingen flyttes ut til Nordre Sjøbod og er åpen for publikum.

UT AV HULEN: Vanligvis spiller Reidar Lindqvist (f.v.), Truls Lian og Henrik Ogann inn fotballpodkasten i TBs eget studio. 24-timerssendingen flyttes ut til Nordre Sjøbod og er åpen for publikum. Foto:

TB øker satsingen på streaming

Nyhetsredaktør Erik Wold Aunemo mener stuntet er en viktig del av Tønsbergs Blads satsing på lokalfotballen.

– Lokalfotballen engasjerer voldsomt, og det toppet seg med den nervepirrende seriefinalen mellom Eik og Flint i 4. divisjon. Vi har kanskje ingen topplag i distriktet, men fotballen trekker lesere og seere til tb.no – og derfor kommer vi også til å øke streamingsatsingen denne sesongen, sier Aunemo.

Sist fotballsesong leverte tb.no cirka 75 direktesendte kamper fra lokalfotballen.

Tønsbergs Blads abonnenter kan for øvrig nyte godt av et stort antall direktesendinger fra ulike idretter gjennom hele året.

Går du inn på portalen direktesport.no kan du hygge deg med både fotball, håndball, ishockey, kampsport, volleyball og svømming.

LES OGSÅ: FKT-spillerne inviterer til fotballfest: – Vårens morsomste eventyr

FKT-spillerne inviterer til fotballfest: – Vårens morsomste eventyr

    Send tekst og bilder «

    Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

    Artikkeltags