Gå til sidens hovedinnhold

FOTBALLPODDEN: Hyller Teies interne "Fantasy Premier League"-konsept

Artikkelen er over 2 år gammel

Teie flyr høyt i 4. divisjon om dagen. Sebastian Eriksen gjestet denne ukens fotballpodkast, og har blant annet laget et eget poengsystem for Teie-spillerne som forløper seg gjennom sesongen.

HØR HELE EPISODEN NEDERST I DENNE SAKEN.

Venstrebacken har laget en egen variant av det velkjente konseptet Fantasy Premier League. Det gledet det faste panelet i TBs fotballpodkast.

Kort fortalt får spillerne poeng for målpoeng, mens forsvarsspillere får poeng for å holde nullen. Gult og rødt kort gir minuspoeng for både forsvarsspillere, midtbanespillere og angrepsspillere.

- Jeg tenkte vi skulle prøve å krydre det som skjer i England med litt breddefotball. Så vi har liveoppdatering på vår Facebook-side. Anders Gustavsen var i fistel en periode da forsvarsspillerne plukka en vanvittig mengde poeng, men så fikk han fire mål i to kamper, så jeg tror han er ganske fornøyd nå, sier Eriksen i sendingen før konseptet blir hyllet av Fantasy-entusiast Reidar Lindqvist.

- Helt vidunderlig å høre.

Geir Westlies Teie-mannskap har fem seire på like mange kamper etter opprykket fra 5. divisjon. Det holder til 2.-plass på tabellen, kun bak Eik som har spilt én kamp mer.

Eriksen tror hans lag vil fortsette å kjempe i toppen til tross for å være nyopprykket.

- Jeg er helt overbevist om, så lenge vi klarer å holde på det mannskapet vi har nå, at vi kommer til å kjempe i toppen. Vi vinner 8-1 borte mot et Runar-lag som i mine øyne er et topp 3-lag i utgangspunktet, så det er ikke tilfeldig at vi har vunnet de fem første kampene.

Panelet diskuterte også det omstridte røde kortet Eiks Johan Gulliksen pådro seg mot Husøy mandag.

HØR EPISODEN MED SEBASTIAN ERIKSEN HER:

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.