Her sitter de nakne på jobb etter at Henrik tapte veddemål: – Dette ble riktig så hyggelig

DEN NAKNE SANNHET: Lettkledd og intimt i Tønsbergs Blads podkast-studio, da Truls Lian (fra venstre), Raymond Fejer, Henrik Ogann og Reidar Lindqvist oppsummerte årets fotballsesong noe lettere antrukket enn vanlig.

DEN NAKNE SANNHET: Lettkledd og intimt i Tønsbergs Blads podkast-studio, da Truls Lian (fra venstre), Raymond Fejer, Henrik Ogann og Reidar Lindqvist oppsummerte årets fotballsesong noe lettere antrukket enn vanlig. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble en ikke helt vanlig dag på jobben, da gutta i Tønsbergs Blads fotballpodkast tok den helt ut i sesongfinalen.

DEL

– Om jeg har angret?

Henrik Ogann sitter splitter naken i TBs podkast-studio med en rosa fotball foran – og en avis bak. Han nøler ikke med svaret:

– Overhodet ikke! Er man med på leken, må man tåle steken. Det gjelder å ta tapet som en mann.

HØR PODKASTEN LENGER NED I DENNE SAKEN!

LES OGSÅ: Henrik og podkastgutta lover å stille nakne i studio

Nakenveddemålet Gussi vant

Bakgrunnen for at fire herrer i sin beste alder tilbrakte en time i nettoen er denne:

TB-sporten har i hele fotballsesongen hatt en podkast viet lokalfotballen. Programleder Truls Lian har sammen med paneldeltakerne Henrik Ogann og Reidar Lindqvist snakket om stort og smått i de lavere divisjoner.

Det var i et av sesongens aller første program at Ogann kom med uttalelsen om at han skulle sitte naken i studio dersom Eik-spiss Anders Gustavsen scoret 20 eller flere mål.

Gussi ble tydeligvis tent av veddemålet. For Eik-angriperen hadde sitt livs sesong – og stoppet ikke før han hadde bøttet inn 29 mål.

Dermed måtte podkast-gjengen krype til korset. Og la klærne falle.

SE VIDEO: Saken fortsetter under

TB-sportens fotballpodkast. Denne gangen måtte den spilles inn naken...

Hovedpersonen selv, Anders Gustavsen, takket høflig nei til å overvære innspillingen. I stedet stilte Eiks assistenttrener Raymond Fejer villig opp.

– Vi kommer ikke til å tilgi Henrik for dette med det første, sier programleder Truls Lian.

LES OGSÅ: Nakenveddemål tente Eiks toppscorer

Hvor er mikrofonen?

Av hensyn til redaksjonens øvrige ansatte, måtte podkast-gutta dekke til de mest private deler med baller av ulik størrelse under sending.

– Jeg fikk den rosa ballen, siden det var min skyld, sier Ogann.

– Bortsett fra at det var vanskelig å vite hva som var mikrofonen i studio, syns jeg dette ble riktig så hyggelig. Vi er blitt godt kjent i det intime studioet i løpet av sesongen, og det var på tide å ta det et steg videre, sier Lindqvist.

Han trøstet seg med at det bare var én gjest i studioet denne gangen.

– Hadde det vært flere, måtte noen ha sittet på et fang.

God reklame ...?

Nakenveddemålet er blitt en snakkis i fotballmiljøet i 2016. Selv håper Ogann at det elleville stuntet har fått enda flere til å klikke seg inn på TB-podkasten.

– Jeg gjør dette for å skape god reklame for lokalfotballen, siden det er mitt hjertebarn. Jeg har faktisk merket meg at de kvinnelige ansatte på min daglige arbeidsplass plutselig er blitt interessert i fotball, sier Ogann.

De sporty gutta i studio får ikke kalde føtter av det tapte veddemålet. Når gresset spirer til våren, er de igjen tilbake. Med mer skravling og skrøner fra de lavere divisjoner.

– Vi er klare for et nytt veddemål neste år. Hva det blir, kan vi ikke røpe. Her er det bare å følge med, sier Ogann.

Kårer årets lag

Godbitene i sesongens aller siste podkast skjuler seg ikke, som man kanskje skulle tro, bak fotballene. Rosinen i pølsa handler tvert imot om årets lag.

Gjennom hele sesongen har TB ukentlig kåret rundens lag i lokalfotballen. Nå har vi også kåret årets lag. Podkastgjengen har lagt ned et grundig arbeid for å finne fram til de elleve spillerne som fortjener en plass på laget.

– Vi har gjort mye research og fått mange gode innspill fra klubbene. Vi har også kåret årets trener, sier Henrik Ogann.

Hvem som er plukket ut på årets lag blir avslørt i podden.

Du kan høre alle sendinger i TB-sportens fotballpodkast på tb.no/podkast.

HØR TIDLIGERE EPISODER AV TBS FOTBALLPODKAST HER!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags