Belønnet med bedre kontrakt

 STORTRIVES: Eirik Holmen Johansen trives som plommen i egget i Manchester. – Jeg ser ingen grunn til å flytte på meg, sier han.Foto: Anette K. Haldorsen

STORTRIVES: Eirik Holmen Johansen trives som plommen i egget i Manchester. – Jeg ser ingen grunn til å flytte på meg, sier han.Foto: Anette K. Haldorsen

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

MANCHESTER: Eirik Holmen Johansen har skrevet ny toårskontrakt med Manchester City. Med bedre betingelser.

DEL

Den nye kontrakten er nemlig en reservelagskontrakt, som representerer et steg opp fra akademikontrakten Holmen Johansen har hatt siden han kom til klubben.

Del på Facebook

– Sportslig sett så blir det ikke så store forandringer, men det økonomiske går opp fra akademikontrakten. Jeg er veldig fornøyd med å bli værende her, det er en storklubb som er i ferd med å utvikle seg, sier Holmen Johansen.

I år har han vært stasjonert på A-laget, og jevnlig trent med A-laget.

– Målet er å fortsette med å spille fast reservelagsfotball, og så etter hvert bli sendt på utlån for å få førstelagserfaring. Jeg er fremdeles ung, så A-laget er et stykke unna ennå, sier han.

Klubbavslutning

Da Tønsbergs Blad snakker med Eirik Holmen Johansen har han akkurat vært på avslutningsfest med hele klubben. En formell aften hvor klubben feiret seier i FA-cupen og plass i neste års Champions League, og hvor belgieren Vincent Kompany ble kåret til årets spiller både av fansen og spillerne.

– Vel fortjent, han har vært god. Og dette har vært en veldig bra sesong for klubben, sier Teie-gutten.

Han var ikke med til Wembley da City sikret seg FA-cup trofeet etter finalen mot Stoke. Shay Given var tilbake etter skade, og fikk plassen i troppen som Holmen Johansen hadde i semifinalen mot Manchester United.

Holmen Johansen droppet også turen til London for å overvære finalen fra tribunen.

– Jeg var litt dårlig den helgen, så det passet bedre å følge kampen fra sofaen, sier han.

Hjem på ferie

Nå venter én måneds etterlengtet og vel fortjent sommerferie, som skal tilbringes hjemme i Tønsberg.

– Jeg har ikke hatt mye ferie de siste to årene, så det skal bli veldig deilig. Jeg skal ta helt pause fra fotballen så jeg får koblet ut hodet litt, sier Holmen Johansen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags