Tidenes fotballhøst på tb.no: – Godbitene kommer på rekke og rad

BAK MIKROFONEN: Even Berthelsen (t.v.) og Truls Lian er to av Tønsbergs Blads kommentatorer på lokal fotball. De ser fram til en spennende høst med en rekke godbiter på sendeplanen.

BAK MIKROFONEN: Even Berthelsen (t.v.) og Truls Lian er to av Tønsbergs Blads kommentatorer på lokal fotball. De ser fram til en spennende høst med en rekke godbiter på sendeplanen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kan Husøy & Foynland spenne bein på Eiks opprykksplaner? 4. divisjonsduellen torsdag kveld sparker i gang tidenes høst med direktesendt lokalfotball på tb.no.

DEL

Er du glad i lokalfotball er tb.no (nett)stedet å være i høst. Ikke mindre enn 26 kamper står på sendeplanen i september og oktober.

– Vi har satset på direktesendt sport i flere år, men nå skrur vi opp sendefrekvensen enda et par hakk, sier nyhetsredaktør Erik Wold Aunemo i Tønsbergs Blad.

Kampene er tilgjengelig for alle våre abonnenter. Du kan følge sendingene på PC, nettbrett eller mobil.

– Vi har et knallteam med dyktige kommentatorer og kamerafolk som gir abonnentene våre en glimrende opplevelse, sier Aunemo.

Husøy–Eik

Allerede torsdag kveld klokken 19.30 smeller det på tb.no–og Husøy Arena.

(Se kampen direkte i videovinduet nederst i saken!)

Sverrir Gunnarsson har vært både spiller og trener i Eik, nå ønsker han at gamleklubben lider samme skjebne som det Flint gjorde da det ble 1–1 ute i havgapet.

– Vi ønsker å gjøre opprykkskampen så tett som mulig. Jeg vil ikke at det er Husøy som avgjør hvilket lag som rykker opp og hvilket som ikke gjør det, sier spillende trener Sverrir Gunnarsson i Husøy.

(Saken fortsetter under bildet)

GAMLE KJENTE: Sverrir Gunnarsson har vært både spiller og assistenttrener for Eik. Torsdag står han på motsatt banehalvdel når Husøy møter Eik i direktesendt kamp på tb.no.

GAMLE KJENTE: Sverrir Gunnarsson har vært både spiller og assistenttrener for Eik. Torsdag står han på motsatt banehalvdel når Husøy møter Eik i direktesendt kamp på tb.no. Foto:

Spennende innspurt

Husøy mot Eik er bare en av kampene som våre abonnenter kan nyte godt av i høst.

– Godbitene kommer på rekke og rad i lokalfotballen denne høsten, og høydepunktet ser utvilsomt ut til å bli opprykksfinalen i 4. divisjon mellom Flint og Eik i siste serierunde. Vi håper at ingenting er avgjort før rivalene barker sammen på Flintbanen 25. oktober! sier Tønsbergs Blads fotballkommentator Truls Lian entusiastisk.

(Saken fortsetter under bildet)

TRE STEMMER: Henrik Ogann (fra venstre), Adrian Richvoldsen og Reidar Lindqvist blir alle å høre bak mikrofonen fra en lokal fotballbane i høst.

TRE STEMMER: Henrik Ogann (fra venstre), Adrian Richvoldsen og Reidar Lindqvist blir alle å høre bak mikrofonen fra en lokal fotballbane i høst. Foto:

I divisjonen over ser det også ut til å bli en svært spennende høst. Fem lag kjemper innbitt om å kapre opprykksbilletten. FKT er virkelig i høstform–og slo erkerival Ørn 1–0 på bortebane sist helg.

– FK Tønsberg er for fullt med i kampen om opprykk til 2. divisjon, og vi sender alle hjemmekampene gjennom høsten, sier Lian.

Se situasjonen «alle» snakket om etter kampen 

Mangfoldig satsing

Det er tredje sesong på rad vi sender FK Tønsbergs hjemmekamper. I fjor beveget vi oss ned i de lavere divisjoner–og stiftet bekjentskap med en rekke lag og baner. I år har vi utvidet tilbudet til å gjelde alt fra Toppserien for kvinner til aldersbestemt fotball i Norway Cup, Dana Cup og Flint Cup.

I høst plusser vi også på med flere seriekamper i aldersbestemt fotball–og for første gang skal vi sende kamper fra interkretsserien for jenter og gutter–og fra Mangfoldligaen.

– Vi beveger vi oss inn i nytt territorium når vi skal streame aldersbestemte kamper og Mangfoldligaen. Her er det bare å benke seg foran skjermen, sier Lian.

Sammen med Even Berthelsen, Reidar Lindqvist, Henrik Ogann, Adrian Richvoldsen og Tom A. Gjermundsen utgjør han Tønsbergs Blads dyktige kommentatorgjeng.

– I tillegg til direkteoverføringen blir det lagt ut høydepunkter og opptak fra alle kampene etter sending, sier Lian.

Amedia-avisene landet rundt satser stort på direktesendt sport. I fjor høst gjorde fotballforbundet og Amedia en avtale som sikrer konsernets aviser rettighetene til 2. divisjon de neste fem årene. Denne avtalen omfatter også kamper i 3. divisjon (FK Tønsbergs divisjon), innledende kamper i NM for herrer og kvinner og eliteserien i futsal. Amedia har dessuten sikret seg rettighetene til å sende Toppserien for kvinner de neste fem sesongene. Også Champions League-kamper med norske kvinnelag er å finne på portalen Norgessporten.

På tb.no/norgessporten finner du et stort utvalg sportsvideo.

Sendeplanen

Her er sendeplanen for lokalfotballen ut september og oktober 2018:

SEPTEMBER

13. sep. kl. 19.30 Husøy–Eik, 4. divisjon

15. sep. kl. 16.00 FK Tønsberg–Urædd, 3. divisjon

20. sep. kl. 19.30 Teie–Skarphedin, 3. divisjon kvinner

21. sep. kl. 18.30 Stokke–Eik 2, 5. divisjon

22. sep. kl. 14.00 Flint–Teie,  4. divisjon

26. sep. kl. 18.00 Barkåker–Nanset, G14 interkrets

29. sep. kl. 14.00 FK Tønsberg–Halsen, 3. divisjon

29. sep. Kl. 15.00 Eik–Donn, 2. divisjon kvinner

OKTOBER

1. okt. kl. 19.00 Flint–Mjøndalen, G16  interkrets

2. okt. kl. 20.00 TFK 2–Eik 3, 6. divisjon

4. okt. kl. 19.30 Re FK–Eik, 4. divisjon

7. okt. kl. 15.00 Eik–Snøgg, 2. divisjon kvinner

8. okt. kl. 19.30 Teie–Flint, J16 1. divisjon

9. okt. kl. 19.30 Nøtt 2/T.holt–Andebu, 8. divisjon

11. okt. kl. 19.30 Flint 4–Re 2, 8. divisjon

13. okt. kl. 13.00 FK Tønsberg–Staal Jørpeland, 4. divisjon

15. okt. kl. 18.00 Eik–Ørn Horten, G13 1. divisjon

20. okt. kl. 14.00 Eik–Teie, 4. divisjon

23. okt. kl. 20.00 Flint–FK Tønsberg, G19 interkrets

25. okt. kl. 19.30 Flint–Eik, 4. divisjon

27. okt. kl. 12.00 FK Tønsberg –Åssiden, 3. divisjon

(Følg med på tb.no for eventuelle endringer av kampoppsettet)

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags