Slår nye slag for kreftsaken, samlet inn 100.000 i fjor

INNSATS FOR KREFTSAKEN: Mannskapet i Hurum brannvesen bruker fritiden til å samle inn penger til forskning på yrkesrelatert kreft. Lørdag kommer de til Nøtterøy igjen.

INNSATS FOR KREFTSAKEN: Mannskapet i Hurum brannvesen bruker fritiden til å samle inn penger til forskning på yrkesrelatert kreft. Lørdag kommer de til Nøtterøy igjen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hurum brannvesen og Nøtterøy Golfklubb gjentar suksessen fra i fjor og inviterer alle golfere til Fire Open, en veldedighetsturnering til inntekt for kreftsaken.

DEL

– Fjorårets arrangement på Nøtterøy skapte stort engasjement og dro inn vanvittige 100.000 kroner på én dag. Midler som gikk direkte til innsamlingsaksjonen for Kreftforeningen og forskning på yrkesrelatert kreft, heter det i en pressemelding fra arrangørene.

– Da golfklubben spurte tidligere i vinter om vi ønsket å arrangere Fire Open også i år, måtte vi selvfølgelig svare ja, melder Hurum Brannvesen. I år blir det Fire Open Nøtterøy golfbane lørdag 8. september.

Arrangementet starter klokken 10.00 med aktiviteter for de minste.

Sirene og blålys

– Våre mannskaper vil by på en morsom aktivitetsløype for barn samt demonstrasjon av brannbil og annet utstyr. Vi deler ut ballonger, boller og saft. Det vil også være mulig å spyle med brannslange, prøvesitte den rosa brannbilen og slå av en prat med våre konstabler, heter det videre.

Selve turneringen settes i gang kl. 12.00 med sirene og blålys.

– Fire Open er en unik mulighet til å ta med seg hele familien, hilse på våre mannskaper, få spilt en golfrunde og samtidig støtte en god sak. melder Nøtterøy Golfklubb.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags