Surt ettmålstap for Flint-jentene

TOPPSCORER:  Henriette Jarneid scoret sju mål mot Molde søndag. Likevel glapp seieren. Foto: Sven-Erik Syrstad

TOPPSCORER: Henriette Jarneid scoret sju mål mot Molde søndag. Likevel glapp seieren. Foto: Sven-Erik Syrstad

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det ble bare nesten for Flint-jentene borte mot Molde søndag. De ledet til pause, men måtte til slutt se seg slått med ett mål.

DEL

TØNSBERG: Etter at Flint rykket ned fra eliteserien siste sesong, har laget så langt i 1.-divisjon spilt tre kamper og vunnet to av dem. Tapet kom søndag borte mot Molde.

Selv om Flint ledet 12–10 til pause, klarte hjemmelaget å hente seg inn og vinne 22–21.

– Dette er en kamp hvor vi absolutt hadde mulighet til å vinne. Men vi var ikke gode nok i dag, sier trener Pål Oldrup Jensen.

– Melder oss av

21 år gamle Henriette Jarneid, som tross sin unge alder er veteran å regne på Flints A-lag, ble toppscorer med sju mål.

Flint-jentene åpnet serien i 1.-divisjon med seier borte mot Fjellhammer og ny seier hjemme mot Randesund. Søndag i Idrettens Hus i Molde så det lenge ut til at Flint ville ta sin tredje strake seier.

På forhånd lå det også an til et spennende oppgjør. Før søndagen sto begge lagene med fire poeng – Flint på tredjeplass på tabellen og Molde på annenplass grunnet flere scoret mål. Lagene fulgte hverandre tett i førsteomgang, selv om Flint ledet mest. Isteden ble det hjemmelaget som kunne juble over sin tredje strake seier.

– Vi ligger stort sett foran i hele førsteomgang, men melder oss av i lange perioder i annenomgang og skyter ikke godt nok, sier Jensen.

Har trua

Flint-treneren henger ikke med hodet av den grunn. Fortsatt gjenstår mange kamper. Vi ber ham allerede nå å spå et utfall for våren 2015.

– Vi skal være glade hvis vi klarer å holde oss rundt midten av tabellen. Det får være målsettingen i år, sier Jensen, som i sin forrige Flint-periode var med på opprykk fra 2.-divisjon til eliteserien.

Klubbens langsiktige mål er nytt eliteseriespill.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags