– Jeg er ikke helt sikker, men tror det er fem år siden Flint hadde med et lag i Bringserien. Dette var veldig gøy både for laget og klubben, sier trener Sondre Aurmo.

Jentene seriespiller i 1. divisjon, og gjennom prestasjonene der fikk de sjansen til å sikre seg den siste plassen fra region sør. Lørdag ble Hønefoss slått 26–19 i Flinthallen før jentene fulgte opp med 21-20-seier i Hønefoss Arena søndag.

LES OGSÅ: – Vi gleder oss til å møte de beste

Ren bonus

På nyåret venter kamper mot motstandere fra hele landet i tillegg til det vanlige seriespillet. Fire helger skal det spilles tre kamper før en uoffisiell norgesmester kåres i et sluttspill.

–  Dette er en ren bonus for oss. Det blir tøft, men en flott mulighet for jentene å kjenne på hvor nivået ligger, mener Aurmo. Laget består av jenter født i 2001 og 2002, de yngste jentene har Sondre Aurmo trent siden de begynte med håndball.

– 01-jentene er ikke så stor gruppe, men vi skal klare å stille en god tropp. Muligens kan det bli noen 03-jenter med også, sier Aurmo som gleder seg over at arbeidet med de unge spillerne gir resultater.

LES OGSÅ: Like knusende som fryktet