Her blir Jacob (20) fra Nøtterøy skallet ned på håndballbanen: – Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde

KLIKKER: Her får Jacob Weidemann (i gult) en skalle i nesa av Fyllingen-spilleren under søndagens eliteseriekamp i håndball.

KLIKKER: Her får Jacob Weidemann (i gult) en skalle i nesa av Fyllingen-spilleren under søndagens eliteseriekamp i håndball. Foto:

Fyllingen-spiller Jacob Weidemann (20) fra Nøtterøy brakk nesa da han ble skallet ned av motstanderen i eliteseriekampen mot Follo. Se situasjonen her!

DEL

– Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde. Det gikk opp for meg da jeg kjente at blodet begynte å renne. Etter det går det bare i svart, sier Weidemann til TV2.

Jacob Weidemann gikk gradene i Teie-håndballen før han meldte overgang til Nøtterøy som 14-åring. Stortalentet rakk å markere seg for klubbens A-lag før han dro til Bergen i 2018.

Det var i søndagens eliteseriekamp i håndball mellom Follo og Fyllingen at situasjonen hele Håndball-Norge snakker om oppsto.

SE SITUASJONEN I VIDEOVINDUET UNDER!

Nesa brakk

På stillingen 13–9 med fem minutter igjen av første omgang, smalt det mellom Follos Benjamin Hallgren og Fyllingens Jacob Weidemann.

Først ble Weidemann taklet i gulvet av Hallgren. Ti sekunder senere var Hallgren igjen frampå og taklet Weidemann. Da reagerte Weidemann med å dytte Hallgren i brystet. Så svarte Follo-spilleren med en skalle rett i nesa på Weidemann.

– I min villeste fantasi hadde jeg ikke sett for meg at han kom til å skalle meg. Det er vanlig at det blir knuffing og litt amper stemning. Det er det du forventer, men en springskalle er langt unna det du kan forvente på en håndballbane, sier Weidemann til TV 2.

NØTTERØY-GUTT Jacob Weidemann har gått gradene i Teie- og Nøtterøy-håndballen før han dro til Bergen i fjor.

NØTTERØY-GUTT Jacob Weidemann har gått gradene i Teie- og Nøtterøy-håndballen før han dro til Bergen i fjor. Foto:

Mens blodet fosset fra nesa så Weidemann rødt. Han måtte holdes igjen av lagkameratene i sin jakt på å ta Hallgren.

Situasjonen endte med rødt kort til Weidemann, mens Hallgren trolig kan vente seg en strengere straff fra forbundet.

LES OGSÅ: Stortalentet Jacob (18) er ferdig i Nøtterøy

– Ikke meningen

Hallgren synes selv de to taklingene han satte inn på Fyllingen-spilleren var gode taklinger, og ikke noe man burde fyre seg opp for.

– Jeg mener begge taklingene er gode, og ikke stygge. Og hvis den siste var det så får jeg jo to minutter for den. Han kom etter meg og dytta meg i ryggen. Jeg setter fram hodet, men rekker ikke å tenke så mye i kaoset. Det var selvfølgelig ikke meningen å treffe ham på nesa. Jeg angrer så klart for det er ikke kult når sånt skjer, men det er ikke sånn at jeg tar fart og nikker til ham, sier Hallgren til Østlandets Blad.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags