Khaled tar to nye år, uansett hvordan det går

SIGNERTE: Khaled Chentout (t.v.) skrev under på en ny toårsavtale med Nøtterøy Håndball, til sportslig leder Morten Hobæks glede.

SIGNERTE: Khaled Chentout (t.v.) skrev under på en ny toårsavtale med Nøtterøy Håndball, til sportslig leder Morten Hobæks glede. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nøtterøy Håndball har sikret seg Khaled Chentout på laget i to år til. Storscoreren er lojal selv om det skulle ende med nedrykk fra eliteserien.

DEL

– Det er med glede vi kan meddele at Khaled Chentout har signert for to nye år med Nøtterøy Håndball, skriver klubben i en pressemelding.

– Khaled har signert uforbeholdent med hensyn til et eventuelt nedrykk, og det er vi ekstra godt fornøyd med. Han fortsetter med andre ord uavhengig av hvilken divisjon vi havner i neste sesong.

140 mål

Nøtterøy Håndball har slitt voldsomt i sitt comeback i eliteserien. Etter 14 spilte kamper ligger laget aller sist på tabellen – uten ett eneste poeng. Langvarige skader på flere av nøkkelspillerne er en viktig del av årsaken til den sportslige nedturen.

Nå har klubben endelig fått noe å glede seg over. Khaled Chentout er en av lagets viktigste spillere. I forrige sesong ble han toppscorer for laget med 140 mål på 22 kamper i 1. divisjon. I inneværende sesong har han slitt endel med skader og står foreløpig bare med 26 mål på 7 kamper.

– Gi noe tilbake

– Khaled har i kontraktsforhandlingene uttrykt at ved å signere uforbeholdent ønsker han å gi noe tilbake til Nøtterøy Håndball. Dette på bakgrunn av at Nøtterøy Håndball har gitt ham så mange gode opplevelser de siste årene. Khaled sier også at han stortrives i klubben – en klubb som har blitt hans håndballfamilie, heter det fra Nøtterøy.

På grunn av EM i håndball har eliteserien spillepause i januar. Nøtterøys neste kamp går ikke før 4. februar borte mot Sandnes.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags