I noen ulidelig spennende sluttminutter misser Nøtterøy sitt siste angrep og greier ikke uavgjort. Isteden er det Follo, som ligger nederst på tabellen, som vinner kampen med ett mål 25–26.

– Nå har jeg det helt forferdelig, sier trener Johnny Jensen etter at dommeren har blåst av kampen. – Vi har angst for å sette ballen i mål og gjør stikk motsatt av det vi er blitt enige om å gjøre. Det var ikke marginene som var imot oss i dag, vi er rett og slett  for dårlige. Men vi skal ha at vi kjemper og ikke gir oss, sier Jensen.

Sju minutter før slutt scorer Follo etter en timeout med trener Frode Scheie. Nøtterøy misser på to kontringer på rad og scorer i stolpen i angrepet etter. Fem minutter før slutt leder Follo med to mål. Nøtterøys Kennie Boysen reduserer til 23–24. Follo svarer med ny scoring.

Det samme gjør Nøtterøy. Nå er det fire minutter igjen og stillingen er 24–25 til gjestene. Og de er i angrep. Bommer. Nøtterøys Petter Øverby scorer. To og et halvt minutt igjen. Stillingen er 25–25. Det koker på tribunen. Follo misser angrepet sitt. Der og da har vi tro på uavgjort. Ett minutt og femti sekunder igjen. Nøtterøy i angrep. Misser. Siste spilleminutt og timeout. Follo scorer. 25–26. Nøtterøy i angrep med 45 sekunder igjen å spille. Det kan bli uavgjort. Men hjemmelaget scorer ikke.

Follo-trener Scheie strekker hendene i været og jubler.

– Denne kampen kunne gått begge veier. Nøtterøy fighter godt og har bra driv. Men vi fører matchen her i dag hele veien som gjør at vi klarer å holde roen, oppsummerer Scheie.

For Nøtterøy gjenstår seks ordinære kamper å spille i eliteserien før sluttspill..