Kanskje var det nettopp derfor at gulljagende Elverum fikk det langt tøffere enn forventet i møtet med Geir Erlandsens menn.

28-26, og en svært jevn kamp, vitnet om det som fort kunne blitt rundens bombe i eliteserien.

– Skriv at jeg er skikkelig fornøyd selv om det ble tap, gliser trener Geir Erlandsen.

Reiste seg

Med forrige ukes cupmøte med Runar friskt i minnet, (tap 35-22), var det ikke fritt for at treneren kunne puste lettet ut.

– Vi har heldigvis klart å reise oss fra den horribelt dårlige Runar-kampen. I dag så jeg en gjeng som virkelig sto på, og som kan være meget stolte av den prestasjonen de leverte. Det er mange som har tatt store steg siden forrige kamp, skryter Erlandsen.

– Hele lagkollektivet sto frem og spilte meget bra. Vi viste en kjempeinnstilling, og kriget hele veien. Det var nok ikke mange som hadde tippet dette resultatet på forhånd.

Gode bakover

Treneren trekker spesielt frem forsvarsspillet når han skal forklare den plutselige oppturen.

– Bakover er vi svært solide, i tillegg til at Hreidar (Gumdundsson) står en svært god kamp i mål. Fremover er det også mange som leverer. Maximillian (Jonsson) gjorde sin desidert beste kamp til nå, i tillegg var Johnny (Jensen) og Kim (Tajet Skaug) viktige brikker.

Nøtterøy ser nå frem mot en ny treningsuke, der søndagens bunnmøte med Sandefjord står i fokus.

– Kampen mot Elverum er et langt steg videre inn mot resten av sesongen. Nå kan vi ta med oss selvtillit og det positive spillet inn i en ny treningsuke. Vi har mange positive ting å bygge videre på. Selv om det ble knepent tap i dag, så synes jeg så absolutt vi kan gå med hevet gode, avslutter Erlandsen.