Ved Hårkollhallen stod nemlig en delegasjon fra Nøtterøy klar til å ta dem i mot. Jentene fra 98-laget flagget og heiet duoen de siste meterne av den vel 27 km lange gåturen, og på "målstreken" ventet det champagne og pølser.

- Vi hadde ikke regnet med dette. Kanskje hvis vi hadde gått en uke etter kampen, men nå begynner det å bli en stund siden, sier Øyvind Tomter fra Falk.

Kampen han sikter til er Falk- Nøtterøy i januar. Før den lovet Tomter og Patrick Aasheim å gå til Hårkollhallen dersom det ble fullt. Det ble det altså.

- Hvis det er dette som skal til for å fylle hallen så er vi klare for nye stunts, sier Tomter.

For gåturen, som de brukte nesten syv timer på gikk overraskende greit i følge de to. Såre føtter var eneste tegn på en lang gåtur, ellers ble det ikke så slitsomt som forventet.

- Jeg har fått et gnagsår og har slitt litt med den ene ankelen fra kanalbrua, men det er det eneste. Når det gjelder knær, lår og muskulatur så har det gått lettere enn jeg hadde trodd. Sånn er det når man er så godt trent som vi er i Falk, smiler Tomter, før Aasheim skyter inn at pausene riktignok ble litt lenger enn planlagt.
 
Den første kom etter halvannen times radig gange til Kjær-krysset. På den andre møtte Tønsbergs Blad dem ved Tønsberghallen, som neste år blir Nøtterøys hjemmebane.

Deretter gikk turen nedom byen for en lunch sammen med lagkamerat Morgan Lunde, og i mens holdt Tønsbergs Blad løpende kontakt med Nøtterøys Ragnar Thon for å underrette velkomstkomiteèn hvordan gjestene lå an i løypa.

Vel fremme ventet det altså en varm velkomst, men fotgjengerne var freidig nok til å be om at stuntet blir en "gjenganger". (noe også Gjengangerens utsendte var vitne til). De utfordret nemlig Nøtterøy til å gå til Horten dersom det blir fullt i Tønsberghallen når lagene møtes der neste sesong.

- Det er greit, jeg går jeg, svarte Frank Pedersen, daglig leder i Nøtterøy.
- Jeg kan bli med, la Sondre Beck Solberg til.