Gå til sidens hovedinnhold

– Hva med en sprek julegave?

Artikkelen er over 2 år gammel

Til de som ennå ikke har gjort unna julegavekjøpene har Kjell Stordalen et sprekt forslag: – Hva med å gi Kristinaløpet i gave?

Det sies at opplevelser er den perfekte julegave til den som har alt. Helt siden 1981 har Kristinaløpet vært en opplevelse for både løpere og tilskuere i sommerbyen Tønsberg.

– Du har nå muligheter til å kjøpe årets julegave til deg selv, familiemedlemmer eller venner. Det er bare å gå inn på vår hjemmeside tfik.no og klikke på linken der, sier Kjell Stordalen i Tønsberg Friidrettsklubb.

Den vanlige påmeldingen til mosjonsløpet er også åpnet.

SE OPPTAK AV KRISTINALØPET 2018 I VIDEOVINDUET UNDER!

 

Den 39. utgaven av Kristinaløpet går av stabelen lørdag 22. juni. Tradisjonen tro er det Barnas Kristinaløp ned Storgaten fra Torvet til Gunnarsbøparken først, før 10 km starter 16.00 og 5 km starter 17.30.

– Sist måtte vi legge om løypa på grunn av gravearbeider i sentrum. I 2019 er vi tilbake i opprinnelig løype, sier Stordalen.

LES OGSP: Eirik (25) tilbake som vinner av Kristinaløpet

Nytt er også at Kristinaløpet er fått stempelet «kvalitetsløp» av Kondis, norsk organisasjon for mosjonsidrett.

– Det innebærer blant annet at løypa er kontrollmålt, slik at løperne kan være hundre prosent trygge på at løypa faktisk er 5.000 meter, sier Stordalen.

(Saken fortsetter under bildet)

På Kondis' egne nettsider heter det: «Som en hjelp for arrangører som ønsker å sikre høy kvalitet på løpene sine, har Kondis de siste 27 åra skrevet kvalitetsavtaler med løpsarrangører. I disse avtalene forplikter Kondis seg til å bistå arrangøren i markedsføringen av løpet, foreta måling av lengden på løypa og bistå arrangøren med råd. Som motytelse skal arrangøren gi rabatt til Kondis sine medlemmer. Videre forplikter arrangøren seg til å sørge for å få løypene målt, ha Kondis sin anbefalte klasseinndeling for å sikre rettferdige konkurranser, merke løypa godt, og ha regelmessige mat- og drikkestasjoner. I tillegg stilles det krav om at løpene er åpne for alle og at de kunngjøres.»

Vi er spent på effekten av kvalitetsløp-stempelet, og håper det kan bidra til enda flere påmeldinger fra folk fra andre steder i landet.

Les også

Sorry Slottsfjell, Frodeåsen først

 

Kommentarer til denne saken