Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor må Nøtterøy- gutta servere?

Artikkelen er over 10 år gammel

TØNSBERG: De spiller i 1. divisjon, men oppvartningen var det eliteserietakter over da Nøtterøys håndballherrer bød Flints damer på middag.

– Veldig greit å få disse damene på besøk, men nå har vi dullet for disse damene i et år snart, så nå må det vel snart komme noe fra dem til oss, fleipet NIF-trener Geir Erlandsen da smått nervøse NIF-spillere ventet på litt forsinkede jenter i lokalene på Gressbanen i går kveld.

Del på Facebook

Veddemål

Mens Nøtterøy-leder Frank Pedersen kunne fortelle at det hele egentlig dreide seg om et veddemål i forbindelse med begge lags satsing på interesse rundt Facebook.

LES OGSÅ: Ingen lek i eliteserien

– I sommer ville vi skape litt blest omkring sidene våre, og vi bestemte oss for å konkurrere om hvem som først nådde 500 venner. Det ble en veldig jevn konkurranse, der de slo oss med omtrent et kvarter i tid etter at vi hadde fulgt hverandre tett helt opp til 480 og de dro fra over 500, sa Frank Pedersen.

Stor interesse

– Og det aller fineste var at interessen for sidene våre tok helt av etter at vi satte i gang konkurransen, sa Geir Erlandsen, mens begge kunne fortelle om fortsatt stor interesse, der Nøtterøy i dag har flest venner med 1296 mot 1151.

– At vi tapte om å komme først til 500 var egentlig et resultat vi håpet på. Vi synes alltid det er hyggelig med besøk som dette, sa Pedersen.

Kylling, ris og kake

På menyen mandag sto kyllinggryte med ris og salat, med is og fruktcocktail til dessert, samt kake bakt av Johnny Jensen med påskriften: «Gratulerer, men vi leder nå.»
Både kakebaker Jensen og de øvrige Nøtterøy-guttene måtte imidlertid vedgå at de nok hadde fått endel hjelp med tillagingen.

– Jo da, litt hjelp har vi fått. Men vi har vært med på en del av tilberedningen av dette, og vi hjelper selvsagt også til med serveringen. Og så får de yngste ta seg av oppvasken etterpå, sa Andre Fevang.

FØLG TØNSBERGS BLAD PÅ FACEBOOK:

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.