Forrige helg ble det arrangert landstreff for «Tjukkasgjenger» over hele landet. Arrangementet som fant sted i Sarpsborg ble en stor suksess.

«Tjukkasgjengen» er landets mest voksende trimbevegelse, og over 30.000 mennesker over hele verden deltar i den populære trimbevegelsen. I Tønsberg-distriktet deltar mer enn hundre mennesker på trimbevegelsen.

Vår lokale «Tjukkasgjeng» fra Tolvsrød fikk mye oppmerksomhet under forrige helgs landstreff i Sarpsborg. De stakk av med alle prisene.

– Vi gjorde rent bord. Vi vant rett og slett alt, forteller Ellen Styrerud.

Hun var den som dro i gang trimgjengen fra Tolvsrød i august i fjor.

LES OGSÅ: Slik knekker du treningskoden

– Vi har et veldig godt samhold

Én av prisene trimgjengen fra Tolvsrød mottok var «Årets chapter». Chapter står for avdeling. Disse avdelingene er spredd rundt om i verden.
 
– Et samhold av det sjeldne, samtidig som formen blir på topp. Slik beskrev juryen den sosiale og glade Tjukkasgjengen fra Tolvsrød. 

– Vi har et veldig godt samhold i gruppen, innrømmer Styrerud.

I tillegg til denne prisen ble også prisen for «Årets ildsjel» utdelt. Styrerud var den som ble hedret med prisen, noe juryen mener var velfortjent.

– Vi tok helt av da vi så at Ellen ble ropt opp som årets ildsjel. Det var veldig moro, forteller Hilde Norholm som også er med i trimgjengen.

LES OGSÅ: Trening gir bedre sex

– Det er viktig å kose seg litt også

Etter helgens suksess i Sarpsborg håper Tjukkasgjengen at flere vil bli med på den populære trimbevegelsen. De ønsker flere menn.

– Vi har plass til veldig mange, både menn og damer. Det er kun to menn som er med, så vi mangler mannfolk, forteller Styrerud.

Hun og Norholm legger til at det er mer enn bare trening de holder på med.

– Dette er helt gratis trim, men det er veldig viktig å kose seg litt også. Vi gjør veldig mye sosialt. Vi drar ut og spiser og koser oss, forteller dem.

Under landstreffet ble det også spilt inn en musikkvideo til trim-bevegelsens egen sang. Sangen «Gå» og musikkvideoen kan du se her. (OBS: Ekstern lenke)