Vant Norway Cup to ganger: Fortalte grovis for å roe nervene til spillerne før finalen

Artikkelen er over 3 år gammel

Per Røkaas gjester fotballpodkasten når Flints 100-årsjubileum skal markeres. Hør podkasten her!

DEL

Klubben fyller hundre år i år, og feirer det førstkommende lørdag. I den forbindelse har Truls Lian, Reidar Lindqvist og Henrik Ogann i podkaststudioet fått besøk av Mr. Flint, Per Røkaas.

Røkaas debuterte blant annet på A-laget til Flint som 17-åring, har spilt over 400 A-kamper for klubben og ledet klubben som trener til to Norway Cup-triumfer. Han har vært i klubben helt siden 1950-tallet.

I episoden forteller han noen av de beste historiene fra klubben som har fostret opp spillere som Jan Frode Nordnes, Thomas Eftedal og Petter Furuset.

HØR DE TIDLIGERE PODKASTENE HER!

Hvilken grovis fortalte trener Per for å roe ned nervene til spillerne før de aller viktigste kampene? Hvilke spillere utgjør Flint-drømmeelleveren? Og hvorfor har Per en følelsesløs pekefinger? Svarene får du i denne ukas fotballpodkast.

FLINT-LEGENDE: Per Røkaas har hatt alle mulige roller i fotballgruppa i Flint, siden han begynte som spiller i klubben på 1950-tallet.

FLINT-LEGENDE: Per Røkaas har hatt alle mulige roller i fotballgruppa i Flint, siden han begynte som spiller i klubben på 1950-tallet. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags