Gå til sidens hovedinnhold

Raiders slo favoritten

Haugesund Hurricanes' quarterback gikk av banen med is rundt kneet

Artikkelen er over 5 år gammel

– Vi var underdogs. Ingen regnet med at vi ville vinne, sier trener og quarterback Max Emanuelson på Raiders etter seieren mot Hurricanes.

GAMLE IDRETTEN: Haugesund Hurricanes var ranket som nummer én i pulja i 2. divisjon før seriestart, og som nummer sju i Norge, men fikk en kalddusj av Tønsberg Raiders da de besøkte Gamle idretten i helgen.

Pangstart

Raiders startet kampen best, og ledet 14–0 etter den første av fire perioder.

– Det var en tøff kamp. Vi hadde god kontroll på i dem angrep og manglet litt i forsvar til å begynne med. Men forsvaret vårt kom seg, og angrepet vårt gikk litt opp og ned utover i kampen, men det var deilig at det holdt til seier, sier Emanuelson.

Haugesunds quarterback Kristian Austreim ble skadet og gikk av banen tidlig i kampen, noe som kanskje gjorde det enklere for Raiders å holde på ledelsen.

– Det hadde nok mye å si. Han er veldig god. Men vi spilte faktisk best da han var inne, sier Emanuelson.

Han sier det viktigste for seieren var at lagspillet fungerte.

– Vi funket som et lag. Det er mye viktigere enn at noen gjør en ekstraordinær kamp. Denne kampen så vi på som vår hardeste kamp i år, så det var moro med seier.

Taklinger og trøkk

Austreim, som også er trener for Hurricanes, var skuffet etter kampen.

– Vi kom jo hit for å vinne, men vi begynte litt ruskete og da jeg ble skadet måtte vi gjøre en del store justeringer som vi ikke var helt forberedt på. Men all ære til Tønsberg. Det var en artig og tett kamp med gode taklinger og bra trøkk hele veien, og det setter vi alltid pris på, sier han.

Raiders og Hurricanes ligger begge og vaker midt på tabellen, og kjemper om å havne på den øvre halvdelen før seriesystemet legges om neste år. Da innføres det en elitedivisjon, og de seks beste lagene fra de to puljene i årets annendivisjon skal spille i neste års førstedivisjon.

Kommentarer til denne saken