På pallen i skiskytterfest

FIN GJENG: IL Ivrigs flott skiskyttere som deltok på Liatoppen. FOTO: PRIVAT

FIN GJENG: IL Ivrigs flott skiskyttere som deltok på Liatoppen. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 3 år gammel

IL Ivrigs 15 glade deltagere tok flere pallplasser på verdens største skiskytterfestival.

DEL

Totalt 1.150 deltagere fra inn- og utland var med på Bendit Liatoppen skiskytterfestival i Ål, med utøvere i klassen 10 år og yngre og opp til 16 år. Skiskytterfestivalen feiret i år 30-års jubileum.

Gro Njølstad Randby (J15), vant for femte året på rad lørdagens sprintdistanse, med 9 treff på standplass. På søndagens fellesstart måtte hun se seg slått av Eivor Melbybråten fra Øystre Slidre, som hun har kjempet hardt med hele sesongen om topplasseringen i klassen. Rennet ble dermed en flott avslutning på en sesong hvor hun har fem pallplasseringer i skiskyting fra de seks største nasjonale rennene. I tillegg har hun flere topplasseringer i lokale og nasjonale renn i langrenn, hvor hun representerer Oseberg skilag.

DUELL: Gro Njølstad Randby (til venstre), sammen med sin hardeste konkurrent Eivor Melbybråten. FOTO: PRIVAT

DUELL: Gro Njølstad Randby (til venstre), sammen med sin hardeste konkurrent Eivor Melbybråten. FOTO: PRIVAT Foto:

Også de andre løperne fra IL Ivrig gjorde sine saker bra, både i stafetter og individuelt. Nora Njølstad Randby (J12) med 11. plass og 15. plass til Andrine Skavhellen (J15) som de beste plasseringene i hard konkurranse.

Ivrig-utøverne gikk ikke bare renn, de fikk også en fin sosial helg der de fikk møte skiskytterkjendiser som Ole Einar Bjørndalen, Tarjei Bø og Hilde Fenne. Bjørndalen viste blant annet fram traileren sin, der han har rulleski-tredemølle bakerst.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags