Forsterker fremdeles

GJENSIDIG GLEDE: Både Pia Christine Narvesen og Pål Oldrup Jensen er glade for at Narvesen signerte for Flint i går. Foto: Reidar Lindqvist

GJENSIDIG GLEDE: Både Pia Christine Narvesen og Pål Oldrup Jensen er glade for at Narvesen signerte for Flint i går. Foto: Reidar Lindqvist

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

TOLVSRØD: I dag ble Pia Christine Narvesen den tredje Larvik-spilleren som på kort tid forlater et av verdens beste lag til fordel for Flint.

DEL

For etter at Narvesen følger i Marianne Iversen og Emily Stang Sandos fotspor, som Ellen Marie Folkvord og Ellen Abrahamsen gikk opp i fjor, er nyopprykkede Flint nesten i ferd med å bli et «Lille Larvik».

– Det er jo noen jeg kjenner her allerede, og det er hyggelig, sier Narvesen.

Ønske om spilletid

21-åringen sier det er trist å forlate spillergruppen i Larvik, men at hun allerede gleder seg til neste sesong.

– Jeg hadde en veldig fin tid i Larvik, og det var en bra erfaring for meg å kjenne på nivået i toppen. Men nå gleder jeg meg til å ta del i noe nytt, sier Drammens-jenta som nå også får kortere vei å pendle.

Narvesen legger heller ikke skjul på at ønske om spilletid var viktig i valget om å forlate landets beste lag.

– Det var en stor faktor. Nå kommer jeg til et ungt lag hvor gjennomsnittsalderen er en del lavere enn i Larvik, sier hun.

Attraktiv for mange

Pål Oldrup Jensen er svært fornøyd med det han betegner som nok en fin forsterkning.

– I likhet med Stang Sando og Iversen er Pia Christine en spiller som er attraktiv for mange andre lag i Norge, så det er selvfølgelig kjempepositivt at de velger oss, sier han.

Flint-treneren beskriver Narvesen som en spiller som minner om toppscorer Thea Bjerkestrand Bøe.

– Hun kan spille både høyreback og høyrekant, og er en spiller som er god på gjennombrudd, til å få tempo i ballen og til å gjøre andre gode. Samtidig har hun spilt en del i eliteserien, og har dermed erfaring som blir nyttig for oss.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken