Andreas vil lage palmesus på Tjøme

Slik kan det se ut på Tjøme Skatepark dersom palmeprosjektet blir realisert.

Slik kan det se ut på Tjøme Skatepark dersom palmeprosjektet blir realisert. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Dette er jo Vestfolds Hawaii! Vi må ha palmer!

DEL

Det var ingen vanskelig avgjørelse å ta, da Andreas Frølich skulle gå i gang med å videreutvikle Tjøme Skatepark. Hvordan gjøre skateparken mer imøtekommende, mer familievennlig? Løsningen ble tropiske palmer.

Populær park

Tjøme Skatepark har i løpet av den siste tiden fått et ordentlig ansiktsløft. Med nye ramper, betongbowl og nesten 3000 kvadratmeter med skateklart område er det ikke få skatere som benytter seg av skateparken.

– Vi får folk fra Oslo som tar turen helt hit til Tjøme for å skate her i helgene. Den eldste skateren vi har er en far over 50 år, og de yngste er nede i femårsalderen, forteller Frølich, markedssjef i Tjømeskate.

LES OGSÅ: Bestefar ruler på rampa

Andreas Frølich i Tjøme skateklubb hentet inspirasjon fra Venice Beach, Hawaii og California da ideen om palmer i skateparken dukket opp.

Andreas Frølich i Tjøme skateklubb hentet inspirasjon fra Venice Beach, Hawaii og California da ideen om palmer i skateparken dukket opp. Foto:

Venice-vibe på Tjøme

Til tross for stor pågang både fra lokalmiljøet og fra utenbys-skatere, mener Frølich at skateparken har en lang vei å gå når det gjelder å gjøre parken koselig også for tilskuerne.

– Nå har vi bygget store plattinger med sitteplasser for foreldre og venner, også får vi snart kule solsenger i treverk. Det skal være en attraksjon bare å være i parken, forklarer Frølich, og legger til at han har latt seg inspirere av California, Venice Beach og Hawaii i planleggingsprosessen for å øke trivselen i parken.

– Vi måtte ha palmer, det er jo så kult!

Håpet er at støtte fra bedrifter i Vestfold vil være nok til å sette opp ti kunstige palmetrær i skateparken. – Vi har fått utrolig mange poitive tilbakemeldinger, sier Andreas Frølich.

Håpet er at støtte fra bedrifter i Vestfold vil være nok til å sette opp ti kunstige palmetrær i skateparken. – Vi har fått utrolig mange poitive tilbakemeldinger, sier Andreas Frølich. Foto:

LES OGSÅ: Det ble full rulle da NM i vert-skating gikk av stabelen på Tjøme    

Leter etter «gale bedrifter»

Frølich snur seg til næringslivet for å finne bedrifter som vil sponse skateparken med en eksotisk palme eller to.

– Noen bedrifter sponser gjerne fotballdrakter eller drikkeflasker. Vi må finne bedrifter som er gale nok til å sponse en palme, sier han.

Få dager etter at skateparken annonserte palmeprosjektet på sin Facebook-side har flere bedrifter meldt interesse.

– Vi har utrolig mange positive tilbakemeldinger, både fra lokalmiljøet og skatemiljøet. Skateboarding er jo en selvorganisert idrett, så vi vil gi folk den beste introduksjonen mulig, sier Frølich.

Se bildeserie fra skategallaen på Tjøme:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags