Tok NM-gull på fire minutter

USLÅELIG: Ingen kan tukte TK-bokser Ali Srour. Denne helgen brukte han fire minutter på å bli norgesmester i klassen 49 kilo.
 Foto: Boksing.no

USLÅELIG: Ingen kan tukte TK-bokser Ali Srour. Denne helgen brukte han fire minutter på å bli norgesmester i klassen 49 kilo. Foto: Boksing.no

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

TRONDHEIM: En forkjølet Ali Srour (16) slet med å puste under NM-finalen. Derfor passet det ekstra bra at det hele ble avgjort på fire minutter.

DEL

Ali Srour (49 kilo) er vant til å være overlegen. Så god er han, at motstanderne stort sett trekker seg når de ser navnet hans i startlistene.

Del på Facebook

NM i Trondheim var ikke noe unntak. Rett til finalen bar det, og motstander Sahand Lahafdozzian fra Hamar visste nok ikke hva han hadde i vente.

Gikk i fella

– I begynnelsen gikk han hardt ut, han tenkte vel at det var lurt å bare kjøre på. Han trodde vel at han kom til å dominere kampen. Men han har aldri møtt meg før, og han gikk i fella, ler Srour.

– Jeg var bedre og sterkere enn han. Jeg tok sjansen, og fikk han i bakken et par ganger.

Etter rundt fire minutter var Srour så overlegen at dommeren valgte å stoppe kampen.

– Det var egentlig over før jeg visste ordet av det. Og det passet bra, for jeg er så forkjølet at jeg slet med å puste gjennom nesa, og jeg bokset ikke like bra som jeg pleier.

Drømmer om OL

Den nybakte norgesmesteren har ikke planer om å hvile lenge på laurbærene. Først bærer det av sted til et stort internasjonalt mesterskap i Finland, før EM i Irland står før døren til sommeren.

– EM er det store målet for sesongen. Gjør jeg det bra der, så er målet OL i 2012, sier boksetalentet fra Tønsberg.

PS: Også Ahmed Abdelfatta (75 kilo) bokset seg til finalen i helgens norgesmesterskap. Etter en ytterst jevn kamp tapte Abdelfatta tapte til slutt 15–13 mot Glodi Eneste fra AIK Lund.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags