Løp foran fullsatte Bislett-tribuner

STOR STAS: Mathea Wego Karlsen, Claudia Marie Hastie Foss, Øystein Solheim Hytten og Sebastian Berntsen fra TFIK løp 4x200m miksstafett i 13/14-års klassen på et fullsatt Bislett Stadion.

STOR STAS: Mathea Wego Karlsen, Claudia Marie Hastie Foss, Øystein Solheim Hytten og Sebastian Berntsen fra TFIK løp 4x200m miksstafett i 13/14-års klassen på et fullsatt Bislett Stadion. Foto:

Av

Unge utøvere fra Tønsberg Friidrettsklubb fikk en stor opplevelse da de var i aksjon foran fullsatte tribuner på Bislett Stadion.

DEL

Det var under forstevnet til Bislett Games forleden at unge utøvere fra Tønsberg Friidrettsklubb fikk vise seg fram for et stort publikum.

I lengde deltok Henrik Flåtnes. Han hoppet 7,29 meter, noe som var 10 cm bak hans personlige rekord (som også er aldersrekord i Norge). Dette holdt til en fjerdeplass.

Mathea Wego Karlsen, Øystein Solheim Hytten, Claudia Marie Hastie Foss og Sebastian Berntsen løp 4x200m miksstafett i 13/14-års klassen. De løp inn på tiden 1.52,62 som holdt til en femteplass.

– Hadde det ikke vært for at en løper fra et av de andre lagene som akkurat hadde gitt fra seg pinnen, løp rett inn i Claudia så hun falt, hadde de nok kjempet om en plass på pallen. Men uansett var det en kjempefin opplevelse å få løpe på et fullsatt Bislett Stadion, samt sitte på utøvertribunen rett ved NRK og ha full oversikt over Diamond Leagues stjerner, heter det fra TFIK.

Sem IFs talentfulle løper Moa Abounnachat Bollerød satte på sin side ny pers på 3.51,17, noe som holdt til 10. plass i feltet.

LES OGSÅ: Moa (16) og Henrik (16) er klare for Bislett

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags