(Nettavisen)

Manchester United skaffet seg en plass i ligacupfinalen onsdag, da de slo Nottingham Forest 2-0 på Old Trafford. Triumfen betyr også at Manchester United har vunnet de tolv siste hjemmekampene.

Det er lagets lengste seiersrekken siden Sir Alex Ferguson var manager i klubben. Da managerlegenden ledet De røde djevlene vant de 20 kamper på rad fra desember 2010 til september 2011.

Erik ten Hag har gjort Manchester United mer solide bakover. De har kun sluppet inn ett mål på de fem siste hjemmekampene i ligaen.

Vi tror United tar sin 13. seier på rad og holder nullen i lørdagens kamp. Det kan du spille på her til 2,10 i odds

Manchester United - Crystal Palace

Odds: Manchester United vinner og holder nullen - 2,10 i odds

Kampstart lørdag 4. februar kl. 16.00

Spillestopp kl 15.59

Old Trafford

Kampen kan sees på Vsport1 Premier League Skaff deg tilgang her

Vi tror Manchester United vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Manchester United var i ferd med å blande seg inn i tittelkampen før kampen mot Crystal Palace tidlig i januar, men seieren glapp på overtid. Michael Olises kunstverk av et frispark, som gikk tverrligger-inn i krysset fra 25 meter, ga Palace 1-1.

For United ble det etterfulgt av et 2-3-tap mot Arsenal på Emirates Stadium, og det lille håpet om at Erik ten Hags menn kunne vinne ligatittelen har nå forsvunnet.

Her er det live odds etter kampstart

Men de jakter fortsatt en topp fire-plassering, og de har spilt seg frem til finalen i ligacupen og til 5. runden i FA-cupen.

Erik ten Hag har forvandlet Manchester United siden han ble utnevnt til manager i sommer. I et intervju med Sky Sports forteller Marcus Rashford hva som er hemmeligheten bak United-suksessen. Han mener den nederlandske manageren har fått spillergruppen til å tro på at de kan vinne trofeer og kampene mot de beste lagene.

United har slått Arsenal, Liverpool, Manchester City og Tottenham Hotspur denne sesongen. De har gjort Old Trafford til en fryktet bortebane igjen, og de fire lagene har alle dratt fra Drømmenes teater uten poeng. Vi tror Crystal Palace vil lide samme skjebne.

Ten Hag har bekreftet at Marcel Sabitzer er i troppen til kampen mot Palace lørdag. Han er på lån fra Bayern Munchen for å erstatte Christian Eriksen.

Høyreback Diogo Dalot er tilbake i trening, mens Anthony Martial og Jadon Sancho er aktuelle fra start etter å ha kommet inn fra benken i ligacupen mot Nottingham Forest i midtuken.

Crystal Palace-toppscorer Wilfried Zaha er ute med en muskelskade. James McArthur og Nathan Ferguson er tilbake i trening etter skader, men ikke klare for spill ennå.

Nysigneringene Naouirou Ahamada og Albert Sambi Lokonga er begge i troppen til kampen på Old Trafford.

Palace-trøbbel på bortebane

Det er ikke alle Crystal Palace-fans som er fornøyd med jobben Patrick Vieira gjør akkurat nå, og de har vært særlig svake på bortebane. The Eagles har kun vunnet to av ni bortekamper i Premier League denne sesongen.

Lørdag møter de et United-lag som ligger på fjerdeplass, og Palace-statistikken mot lagene i toppen er dyster lesning.

Palace er uten seier i alle elleve ligakampene mot lag på øvre halvdel av tabellen (0-5-6).

Og ikke nok med det.

Wilfried Zaha er ute med skade, og selv om han ikke har vært på sitt beste denne sesongen, er han fortsatt en viktig spiller for Patrick Vieiras lag. Det viser statistikken. Palace har nemlig tapt 21 av 29 Premier League-kamper uten stjernespissen på banen.

De røde djevlene har holdt nullen i åtte Premier League-kamper denne sesongen. Det er like mange som hele forrige sesong.

Det er flere gode grunner til å tro at Manchester United klarer å holde tett bakover i sin niende ligakamp denne sesongen mot gjestene fra Selhurst Park.

Crystal Palace har hatt problemer med å få ballen i mål den siste tiden. De har gått målløse av banen mot Tottenham, Chelsea og Newcastle i januar.

United har vært solide bakover foran egne fans. De har kun sluppet inn fem mål på Old Trafford denne sesongen, og at United vinner sin 13. kamp på rad og samtidig holder nullen virker som et spennende spill på kampen.