(Nettavisen)

Rashford har før torsdagens kamp mot Real Betis scoret 24 mål i europacupene for Manchester United, og han kan bli den sjette spilleren til å score 25 mål i Europa for De røde djevlene.

Her kan du spille på at Marcus Rashford scorer mot Real Betis. Sjekk oddsen!

Scorer han i torsdagens kamp i Spania, er han 25 år og 136 dager gammel på dagen, og det vil gjøre ham til den yngste spilleren som har nådd 25 scoringer for klubben i europeiske turneringer.

Ikke nok med det. Han vil også være den yngste engelskmannen i historien som har scoret 25 mål i Europa.

Real Betis - Manchester United

Odds: Marcus Rashford scorer mot Betis -

Kampstart torsdag 16. mars 18.45

Spillestopp kl 18.44

Emirates Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport1 Skaff deg tilgang her

Vi tror at Marcus Rashford scorer mot Real Betis. Det spiller du på her til 2,35 i odds

Marcus Rashfords oppsiktsvekkende scoringstakt har avtatt betydelig de siste ukene, men det er neppe overraskende.

United-spissen scoret i et slikt tempo at det var vanskelig det å opprettholde den formen resten av sesongen, men han er fortsatt Uniteds største målscoringstrussel.

25-åringen har scoret 26 mål i alle turneringer denne sesongen, inkludert fem mål i Europa League. Det gjør ham til toppscorer i turneringen sammen med tidligere Bodø/Glimt-spiller Victor Boniface. Sistnevnte spiller for den belgiske toppklubben Union Saint-Gilloise.

Det er flere grunner til å tro på flere scoringer fra Rashford torsdag. En av dem er at han er United-spilleren som har scoret flest mål for De røde djevlene på spansk jord. 25-åringen står oppført med fire før torsdagens kamp.

Rashfords første mål i Spania var et viktig ett. Han senket Celta Vigo i semifinalen i Europa League i 2017 med en frispark perle.

Året etter scoret han Uniteds eneste mål da de tapte 1-2 mot Valencia på Mestalla. Marcus stanget inn et innlegg fra Ashley Young.

Spissens tredje mål i Spania kom i 2-0-seieren mot Granada i 2020-2021-sesongen. Han scoret 1-0-målet etter en pasning fra Victor Lindelof.

Det siste målet hans i Spania kom på Camp Nou. Han herjet mot Barcelona i åttendedelsfinalen og scoret 1-1-målet på utsøkt vis. Han løp inn i feltet og hamret ballen i mål.

Rashford har riktignok bare scoret to mål på de seks siste kampene, men han scoret et nydelig mål mot Betis i forrige uke. Vi tror han kan skape problemer for et Betis-lag som må gå offensivt til verks på hjemmebane om de skal ha sjanse til å ta seg videre i Europa League.

Det vil antakeligvis gi massevis av bakrom til Rashford, og vi tror den engelske landslagsspilleren kan komme på scoringslisten i Spania torsdag.

Vi tror at Marcus Rashford scorer mot Real Betis. Det spiller du på her til 2,35 i odds