(Nettavisen)

Skedsmo - Lillestrøm

Odds: Totalt antall mål - under 4,5

Kampstart onsdag 24. mai kl 19.35
Spillestopp kl 19.34 Live odds etter kampstart

Skedsmo Stadion

Kampen kan sees på NRK 3 og NRK TV

Vi tror det blir under 4,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2.40 i odds

Det er klart for første runde i cupen og på Skedsmo stadion tar Skedsmo i mot Lillestrøm.

Skedsmo spiller i 3. divisjon og vant 2-0 hjemme mot Gneist i sin siste kamp, mens Lillestrøm røk 0-2 i cupfinalen mot Brann på Ullevål.

Middelhavsfarer Skedsmo

Skedsmo befinner seg altså i Norsk Tipping-ligaen avd. 1 som består av ni lag fra Oslo-området, og fem lag fra Bergen og omegn.

De har fått en blandet start på sesongen. Etter seks serierunder står de med tre seiere og tre tap, og ligger på syvendeplass på tabellen.

På bortebane har de vunnet mot Grorud 2, mens de tapte knepent 1-2 mot Frigg. Mot Ullern 2 gikk de på en skikkelig karamell i kampen som endte 4-0 til hjemmelaget.

Hjemme på Skedsmo Stadion har det sett litt bedre ut, og de har slått Gjelleråsen 2-1 og Gneist 2-0. Det eneste tapet kom mot Fana. Da tok de ledelsen etter 27 minutter ved Bo Johannes Julsrud Kristiansen, men Fana slo tilbake i andre omgang, og sikret seieren med scoringer av Vebjørn Høynes og Tim Nilsen.

Skedsmo er et lag uten spillere med erfaring på det aller høyeste nivået, og mot Lillestrøm blir de nok for lette til å lage trøbbel.

Smell i cupfinalen

Lillestrøm fikk en tung dag under cupfinalen mot Brann sist lørdag. De hadde noen sjanser, men hele kampen sett under ett var Brann det beste laget.

Det var formspillerne til Brann som avgjorde oppgjøret. Ole Didrik Blomberg slet i fjorårssesongen og startet de fleste kampene på benken, men i år har han blomstret. Etter 16 minutters spill i cupfinalen ga han bergenserne en fortjent ledelse etter et glitrende forarbeid av Bård Finne.

Samme Finne vise seg frem også i andre omgang, og etter 62 minutter gjorde han alt selv. Spissen dro seg fri utenfor 16-meteren, fosset mot mål, og avsluttet iskaldt ned i det venstre hjørnet.

Dermed endte cupeventyret med en solid nedtur for Lillestrøm, og da passer det bra å starte et nytt på direkten borte mot Skedsmo.

Lillestrøm får det enkelt

I utgangspunktet er Eliteserien mot 3.divisjon kattens lek med musen, men i idrett er som vi vet det meste mulig. Hvis Lillestrøm slipper seg litt ned, og kanskje ikke stiller med sitt aller sterkeste mannskap, kan det komme en skrell.

Det tror vi ikke skjer denne gangen. Lillestrøm har tapt tre av de fire siste, og den ene seieren kom i bortekampen mot Odd da Akor Adams satte seiersmålet i det 93.minutt.

De trenger en opptur, og selv om Lillestrøm ikke er i kalasform for tiden kommer den mot Skedsmo. Lagene møttes i cupen også i 2013, og da vant Lillestrøm 4-0.

Et slikt resultat kan være sannsynlig igjen, og vårt tips er at det blir under 4,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2.40 i odds