(Nettavisen)

Manchester United har en sensasjonell god hjemmestatistikk. De har kun tapt én av de siste 26 hjemmekampene i Premier League. Fasiten viser 18 seire og syv uavgjorte, og de er ubeseiret i 16 kamper på Old Trafford.

2,60 i odds på at United slår Chelsea på denne måten hjemme på Old Trafford

Det gjør at vi tror de vinner mot Chelsea torsdag kveld, og samtidig sikrer seg spill i neste sesongs Champions League. Vi tror de får jobben gjort torsdag. Særlig siden Chelsea tilsynelatende bare venter på at den miserable sesongen skal være over.

Manchester United - Chelsea

Odds: Manchester United vinner og under 3,5 mål i kampen - 2,60 i odds

Kampstart onsdag 25. mai kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Old Trafford

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Vi tror at Manchester United vinner og under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,60 i odds

Casemiros spektakulære brassespark i Manchester Uniteds 1-0-seier mot Bournemouth, gjør at De røde djevlene nå kun trenger ett poeng for å sikre seg Champions League-spill neste sesong.

Etter en sjetteplass forrige sesong og en påfølgende Europa League-deltakelse, vil en retur til Europas mest prestisjetunge turnering være en sterk prestasjon av Erik ten Hag i debutsesongen i Premier League.

United må oppleve en spektakulær kollaps om de skal gå glipp av en topp fire-plassering. Da skal de tape begge de to siste hjemmekampene, om det ikke skjer vil Ten Hag bli den tredje nederlandske manageren som har oppnådd en topp fire-plassering i Premier League. De andre to klarte det også i debutsesongen sin (Guus Hiddink i 2008-2009-sesongen og Louis van Gaal i 2014-2015-sesongen).

De røde djevlene har vist fremgang denne sesongen. Dersom United trenger kun to poeng på de to siste kampene for å ha tatt flest poeng siden 2017-2018-sesongen. Den gangen tok United 77 poeng i Jose Mourinhos andre sesong på Old Trafford. Ligacupseieren mot Newcastle i februar var også klubben første trofé på seks sesonger.

Får trøbbel mot de beste lagene

Chelsea på sin side har hatt problemer med å slå de fleste lagene denne sesongen, til tross for at de har handlet spillere for over seks milliarder kroner. De har særlig hatt vanskeligheter med å slå de beste lagene i divisjonen. Siden starten av forrige sesong, har Chelsea ikke vunnet noen av sine 15 Premier League-kamper mot lag som har ligget foran dem på tabellen før kampstart. De har tapt de fire siste.

Chelsea har allerede tapt ni Premier League-kamper denne sesongen, og skulle de gå hen å tape på Drømmenes teater, vil de oppleve å stå med et tosifret antall tap for første gang siden 1997-1998. Den gangen tapte de elleve matcher.

United står uten seier i de seks siste kampene mot Chelsea, men fem av dem har endt uavgjort. Den statistikken kan de kverke på torsdag, men vi tror det blir en målfattig match.

Marcus Rashford har stått over de to siste kampene, men Manchester United-toppscoreren er antakeligvis tilbake mot Chelsea torsdag. Det er likevel ingen garanti for scoringer. Han gikk målløs av banen i de tre kampene før han ble syk.

Manchester United har ikke scoret mer enn to ganger i noen kampene etter seieren i FA-cupen mot Fulham i mars. Chelsea på sin side har gått målløse av banen i to av de fire siste bortekampene, og tre av de siste fire kampene har vært tap med to måls margin.

United-spillerne vet hva som står på spill, og de vil spille Champions League-fotball neste sesong. Vi tror de vinner mot Chelsea. I de ti siste kampene til Chelsea har det vært scoret under 3,5 mål. Vi tror den trenden fortsetter torsdag.

Vi tror at Manchester United vinner og under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,60 i odds