(Nettavisen)

Valencia er fortsatt det eneste laget som har gått videre i Europa League etter å ha tapt med tre mål på bortebane i den første kampen. Spanjolene tapte 0-3 i Basel, men vant 5-0 hjemme på Mestalla i kvartfinalen i 2014.

Her kan du spille på at Manchester United vinner mot Real Betis. Sjekk her!

Vi tror ikke Betis klarer det samme mot Manchester United, selv om Erik ten Hag kan komme til å gjøre noen endringer på laget.

Real Betis - Manchester United

Odds: Manchester United vinner - 2,00 i odds

Kampstart torsdag 16. mars 18.45

Spillestopp kl 18.44

Estadio Benito Villamarin

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport1 Skaff deg tilgang her

Vi tror at Manchester United vinner. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Erik ten Hag har stilt med sterke lag i alle cupkampene denne sesongen, uansett om det har vært ligacup, FA-cup eller Europa League.

Nederlenderen kan komme til å bryte med sin egen filosofi i Sevilla. Ikke bare har De røde djevlene en tremålsledelse fra første kampen, de har fortsatt muligheten til å spille alle kampene denne sesongen siden de har vunnet ligacupen og fortsatt henger med både FA-cupen og Europa League.

Ten Hag må gjøre én endring. Antony, som startet mot Betis på Old Trafford, er ute på grunn av sykdom, og det er klart at Anthony Martial heller ikke kommer til å spille kampen på Estadio Benito Villamarin.

Det betyr at Facundo Pellistri kan starte sin første kampen for United siden Alejandro Garnacho og Antony er ute med henholdsvis skade og sykdom, ifølge Manchester Evening News. 21-åringen har kun fått seks innhopp, etter å ha ventet i mer enn to år på å sin debut hos De røde djevlene etter overgangen fra Penarol.

Siden Manchester United leder 4-1 etter den første kampen, er denne kampen vidåpen. Betis må score først om de skal ha håp om å gjøre et utenkelig comeback, og det betyr antakeligvis at de vil gå offensivt til verks foran egne fans.

Det vil gi kontringsmuligheter for Manchester United og Marcus Rashford.

Den tidligere Manchester City-manageren Manuel Pellegrini har før kampen sagt at de ikke har gitt opp. Det gjør at vi tror det kan bli en underholdende kamp i Spania torsdag.

Det er alltid vanskelig å spå utfallet av en kamp når det første oppgjøret endte med en storseier til det ene laget, men United er favoritter. Det er for så vidt greit, men de er kanskje litt vel store favoritter mot et Betis-lag som er ubeseiret i de fem siste kampene i La Liga.

Men: Real Betis har en svak statistikk i Europa når de har tapt den første kampen i utslagsrundene.

Vant til å spille i Spania

Faktum er at de kun har gått videre i europacupene én av de siste seks gangene når de har tapt den første kampen. Det skjedde for 24 år siden mot danske Vejle BK i UFA-cupen.

United har allerede slått ut den største favoritten til å vinne Europa League, Barcelona, og nå ser det ut som de også gjør det samme med Betis. Sevilla-klubben ligger på femteplass i La Liga, og det kan hende at de er mer opptatt av å sikre fjerdeplassen i La Liga enn å vinne torsdagens kamp mot United. Pellegrini måptte også tåle kritikk for laguttaket sitt i den første kampen. Det var mange som mente at han ikke startet med det sterkeste laget, og at det var nettopp fordi han hadde fokus på ligaen.

United begynner å bli vant til å spille i Spania. Fem av de syv siste kampene til De røde djevlene i Europa har vært spilt i Spania, og de har ikke tapt noen av de fire siste kampene (2-2-0). De slo Real Sociedad, spilte uavgjort mot Barcelona. De har også spilt mot Villarreal og Celta Vigo i Europa League de siste sesongene. De tapte finalen mot Villarreal med Ole Gunnar Solskjær som sjef, mens de slo Celta Vigo i semifinalen i 2017 med Jose Mourinho som manager.

Erik ten Hag er en vinnerskalle. Han reiser ikke til Spania for å tape hederlig og gå videre, han kommer til Sevilla for å vinne. Det tror vi han klarer.

Vi tror at Manchester United vinner. Det spiller du på her til 2,00 i odds