(Nettavisen)

Marcus og Martinus, eller M&M, er kjent for mange nordmenn som popstjernene bak låter som «Elektrisk» og «To dråper vann». Sistnevnte vant de Melodi Grand Prix junior med i 2012. Men ikke alle vet at tvillingbrødrene også er habile fotballspillere.

1,97 i odds på dette spillet mellom Mosjøen og Glimt i cupen

Torsdag er både Marcus og Martinus Gunnarsen i troppen når 3. divisjonsklubben Mosjøen møter Bodø/Glimt i 1. runden i cupen.

Vi tror ikke poptvillingene klarer å stoppe et litt reservepreget Glimt-lag.

Mosjøen - Bodø/Glimt

Odds: Totalt antall mål - over/under 6.5 - 1,97 i odds

Kampstart onsdag 24. mai kl. 19.00

Spillestopp kl 18.59

Kippermoen

Kampen kan sees på TV2 Sport 1 og Direktesport. Skaff deg tilgang her

Vi tror at det scores syv mål eller flere i torsdagens cupkamp mellom Mosjøen og Glimt. Det spiller du på her til 2,20 i odds

Mosjøen tar torsdag imot eliteseriens desiderte tabelltopp til 1. runde-kamp i NM.

Nyopprykkede Mosjøen har kommet godt i gang i 3. divisjon avdeling 5. Helgelendingene ligger på en fin 6. plass med 10 poeng, et godt stykke unna nedrykksstriden.

Her kan du se cupkampen mellom Mosjøen og Bodø/Glimt fra kl. 19.00

Erkerivalene Rana FK ligger to plasser og to poeng foran. Nardo leder avdelingen med 18 poeng av 18 mulige.

Torsdag skal Mosjøen møte Bodø/Glimt i cupen. Sist gang disse to lagene møttes i cupen var tilbake i 2002. Den gangen høvlet bodøværingene over det daværende 4. divisjonslaget fra Vefsen. Glimt vant kampen hele 11-2.

Dette er cupmøtene mellom MIL og Bodø/Glimt:
1989: 1. runde MIL – Bodø/Glimt 1–2
1997: 2. runde Bodø/Glimt – MIL 3–0
1999: 2. runde MIL – Bodø/Glimt 0–2
2002: 1. runde MIL – Bodø/Glimt 2–11

Det er solgt 900 billetter til kampen, men det blir neppe ny tilskuerrekord på Kippermoen torsdag. Ifølge NRK er tilskuerrekorden på Kippermoen stadion nærmere 5000. Den ble satt under cupfinalen i 1983 da juniorlaget til MIL møtte Moss.

Flere av de største stjernene i Bodø/Glimt-troppen blir ikke med til 1. rundekampen mot Mosjøen torsdag. Men trener Kjetil Knutsen tar ikke lett på oppgjøret av den grunn – og sender en solid tropp sørover.

Albert Grønbæk og Marius Lode er to av spillerne som starter. Spillere som Patrick Berg, Fredrik André Bjørkan, Amahl Pellegrino, Brede Moe og Hugo Vetlesen blir ikke med sørover.

Glimt stiller ifølge Avisa Nordland med følgende startellever i Vefsen: Julian Faye Lund – Morten Ågnes Konradsen, Isak Helstad Amundsen, Marius Lode, Adam Sørensen – Jeppe Kjær, Fredrik Sjøvold, Albert Grønbæk – Sondre Sørli, Lasse Nordås, Nino Zugelj.

Glimt reiser med 18 spillere til Mosjøen – deriblant tre keepere. Dette på grunn av at Julian Faye Lund kan bli pappa når som helst. Dersom han må reise hjem, eller ikke kan være med, blir det enten Magnus Brøndbo eller Isak Sjong står i mål i cupkampen.

Her kan du se cupkampen mellom Mosjøen og Bodø/Glimt fra kl. 19.00

Avisa Nordland skriver at på benken finner man Lucas Kubr og Mats Pedersen, som begge er i A-stallen. I tillegg er det tre unggutter fra akademiet som blir med på turen sørover. Det gjelder Magnus Antonsen, Aleksander van Der Spa og Isak Hammadou.

Bodø/Glimt kommer uansett til Vefsen som gigafavoritter, og spørsmålet er jo bare hvor mye de vinner med. De leder serie overlegent allerede, og om de orker så vinner de sikkert med 10.

Mosjøen er ikke kjent for å ha den beste forsvarsrekken, og at det scores syv mål eller flere i kampen er faktisk ikke usannsynlig med det laget Kjetil Knutsen har tatt med seg til Kippermoen.

Vi tror at det scores syv mål eller flere i torsdagens cupkamp mellom Mosjøen og Glimt. Det spiller du på her til 2,20 i odds