(Nettavisen)

Sean Dyche debuterer lørdag som Everton-manager, og han kunne antakeligvis ikke fått en verre motstander i sin første kamp på Goodison Park.

2,05 i odds på at Arsenal vinner på denne måten mot Everton

Den nye Everton-sjefen vant aldri på hjemmebane mot Arsenal som Burnley-manager. Fasiten viser fem tap og to uavgjorte.

Han har kun vunnet én av 15 kamper mot Arsenal, hvorav elleve av dem har endt med tap. Faktum er at Dyche kun har tapt flere kamper mot Manchester City (14).

I siste hjemmekampen Dyche tapte mot Arsenal var det en nordmann som senket ham. Martin Ødegaard scoret kampens eneste mål på et vakkert frispark som han skrudde i mål. Vi tror Ødegaard og Arsenal ødelegger for Dyche igjen.

Everton - Arsenal

Odds: Arsenal vinner og under 3,5 mål i kampen - 2,05 i odds

Kampstart lørdag 4. februar kl. 13.30

Spillestopp kl 13.29

Goodison Park

Kampen kan sees på TV3+ og Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Vi tror at Arsenal vinner og under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,05 i odds

Nok var nok for Everton-styret. Frank Lampard fikk sparken etter 0-2-tapet mot West Ham for to uker siden. Tidligere denne uken ble Sean Dyche ansatt som ny Everton-manager, og han arver et lag som for andre sesongen på rad kjemper for å unngå nedrykk.

Live odds etter kampstart

Tapet mot the Hammers var Evertons fjerde på rad i alle turneringer. Før helgens serierunde i Premier League, ligger the Toffees nest sist på tabellen med 15 poeng - like mange som tabelljumbo Southampton.

I tillegg er Everton laget med færrest seire i Premier League. Kun tre ganger har de fått med seg trepoengere denne sesongen. Forrige seier kom mot Crystal Palace 22. oktober i fjor.

Dyche tetter igjen bakover

Kjenner vi Sean Dyche rett, vil han gripe tak i den defensive organiseringen av Everton-laget, men det kan hende han må bruke litt til på å få det til å fungere. Det er iallfall urealistisk å tro at han skal ha fått skikk på Everton-laget allerede etter et par dager på treningsfeltet.

Dyche får en tøff debut. Everton møter serieleder Arsenal lørdag. The Gunners har fem poengs forsprang på Manchester City i Premier League, og de har én kamp til gode på de regjerende Premier League-mesterne.

Mikel Artetas lag slått topp fire-rivalene Tottenham og Manchester United i de to siste ligakampene, og de har skaffet seg et godt utgangspunkt for å vinne klubbens første Premier League-tittel siden 2003-2004-sesongen.

Det virker som klubben har gjort fornuftige investeringer før overgangsvinduet stengte. De lyktes ikke med å hente Moises Caicedo fra Brighton, men klarte istedenfor å signere Jorginho fra Chelsea.

Arsenal røk ut av FA-cupen mot Manchester City, men cupexiten kan vise seg å være en velsignelse for the Gunners i kampen om ligagullet. Det er under to uker til London-klubben møter City i ligaen, og Mikel Arteta vet at lørdagens kamp er et potensielt bananskall. Arsenal har sannsynligvis ikke råd til å tape poeng mot Everton om de skal vinne ligaen.

The Gunners har kun tapt én ligakamp denne sesongen, og de har bare sluppet inn 16 mål på 19 kamper. Arsenal-forsvaret skal være i stand til å stoppe et tamt Everton-angrep. The Toffeees har kun scoret 15 mål så langt denne sesongen. Kun Wolves (12) har scoret færre mål enn dem denne sesongen.

Det har vært scoret under 3,5 mål i åtte av de ti bortekampene til Arsenal denne sesongen, mens det har vært scoret under 3,5 mål i ni av de ti hjemmekampene til Everton denne sesongen. Historien viser også at kun én av de siste syv kampene mellom Everton og Arsenal på Goodison Park har endt med over 3,5 mål.

Et mer defensivt Everton-lag og ny manager-effekten vil gjøre det vanskeligere for Arsenal på Goodison Park.

I de seks siste kampene til Sean Dyche mot Arsenal har det vært scoret under 3,5 mål. På de seks kampene har det kun vært scoret syv mål, altså et snitt på 1,17 mål per kamp. I de 15 kampene Dyche har ledet Burnley mot Arsenal har det i snitt vært scoret 2,13 mål per kamp.

Vi tror Martin Ødegaard og Arsenal vinner, men tallene tyder ikke på at det blir målfest på Goodison Park lørdag.

Vi tror at Arsenal vinner og under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på til 2,05 i odds