(Nettavisen)

Faktum er at ingen lag som har ledet med tre mål etter den første semifinalen i ligacupen har røket ut av turneringen, og vi tror ikke at Manchester United blir det første.

Dette spillet gir 3,95 i odds på favorittseier til Manchester United mot Nottingham Forest

Erik ten Hags lag slo Nottingham Forest 3-0 i den første semifinalen i ligacupen, og vi tror også de vinner onsdagens returkamp på Old Trafford.

Men overtroiske Manchester United-fansen vil kanskje ikke juble for en seier i onsdagens kamp.

De røde djevlene har nemlig tapt alle de tre ligacupfinalene, hvor de har vunnet både hjemme og borte i semifinalene.

Manchester United - Nottingham Forest

Odds: Halvtid-Fulltid - Uavgjort - Manchester United - 3,95 i odds

Kampstart onsdag 1. februar kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Old Trafford

Kampen kan sees på TV3+og Viaplay Skaff deg tilgang her

Vi tror det står uavgjort til pause og Manchester United vinner etter 90 minutter. Det spiller du på her til 3,95 i odds

Nottingham Forest skal forsøke å gjøre et vanvittig comeback når de møter Manchester United i den andre semifinalen i ligacupen på Old Trafford.

De røde djevlene har allerede en fot i finalen etter at de slo Forest 3-0 i den første kampen på City Ground i forrige uke. Dermed nærmer de seg sin tiende ligacupfinale i historien, forutsatt av at de unngår en katastrofal kollaps onsdag kveld.

Men det virker usannsynlig.

Ten Hag har gjort United-laget bemerkelsesverdig stabile, og de så en stund ut til å melde seg på i tittelkampen i Premier League. De røde djevlene har vunnet ni kamper siden VM ble avsluttet – to mer enn Man City og fire mer enn Arsenal, men de ligger likevel elleve poeng bak Arsenal etter 3-2-tapet på Emirates.

Rashford får en hvilepause?

Siden United har spilt elleve kamper på litt over fem uker kan det hende Ten Hag vil hvile noen av sine nøkkelspillere i onsdagens kamp. Marcus Rashford, som fikk annullert et mål i helgens kamp i FA-cupen, vil trolig ikke starte kampen, og Christian Eriksen er skadet. Den danske midtbanespilleren forlot Old Trafford på krykker etter at han ble stygt taklet av Liverpool-floppen Andy Carroll i FA-cupkampen mot Reading i helgen.

Fra før har Erik ten Hag en lang skadeliste som inneholder blant andre Donny van de Beek, Axel Tuanzebe, Diogo Dalot og Anthony Martial. Scott McTominay og Luke Shaw må begge testes før onsdagens kamp.

Lisandro Martinez og Raphael Varane kan være tilbake i midtforsvaret til onsdagens kamp, mens Aaron Wan-Bissaka fortsetter som høyreback siden Dalot er ute med skade.

Skulle Shaw bli frisk til onsdag, er det mulig han kommer inn i istedenfor Tyrell Malacia, mens Fred er ventet å ta plassen til Eriksen.

Anthony Elanga og Alejandro Garnacho vil trolig starte mot Forest, og de to siste i startelleveren er Bruno Fernandes og Wout Weghorst.

For Forest er Chris Wood utilgjengelig. Han har spilt i ligacupen for Newcastle, og dermed får han ikke lov å spille for Forest. Keeper Dean Henderson er ute med skade, og det betyr at Wayne Hennessey starter i mål.

Det blir interessant å se hvilke lag Steve Cooper starter med i denne kampen. Siden de ligger under 0-3 kan det hende at han vil hvile noen spillere til helgens kamp i Premier League.

Kun tre av Manchester Uniteds 14 hjemmescoringer har kommet i første omgang, og i to av de tre siste ligakampene til United har det stått uavgjort til pause. Det gjør at vi synes det er interessant å spille på uavgjort til pause og at United vinner etter 90 minutter. Et slikt spill gir 3,95 i odds.

Forest scorer er også det laget i Premier League som har scoret færrest mål på bortebane (3), og de mangler også toppscorer Taiwo Awoniyi til kampen på Old Trafford. Statistikken viser at det har stått uavgjort til pause i ni av de første 20 Nottingham Forest-kampene denne sesongen.

Vi tror det blir en jevnspilt første omgang, og at målene kommer i andre omgang når det er trøtte bein og Ten Hag slipper løs Rashford fra benken.

Vi tror det står uavgjort til pause og Manchester United vinner etter 90 minutter. Det spiller du på her til 3,95 i odds