(Nettavisen)

Fem av spillerne som startet forrige seriekamp for Barcelona mot Elche er ute med skader.

Landslagspausen har vist seg å være et mareritt for Barcelonas trener Xavi Hernandez. En etter en kommer stjernespillerne hans tilbake med til Nou Camp med skader.

Dette spillet gir nesten to ganger innsatsen på Barcelona-seier mot Mallorca

Før landslagspausen var Sergi Roberto den eneste som var ute med skade, men de siste dagene har skadelisten blitt lenger.

Timingen kunne ikke vært verre. Oktober er en hektisk måned med en rekke viktige kamper. De skal blant annet møte Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern Munchen, Athletic Club, Villarreal, Inter og Valencia.

Se Mallorca mot Barcelona på TV 2 Play med Allente. Skaff deg tilgang her!

De skal spille to kamper i uken, og har flere tøffe kamper som vil definere sesongen for katalanerne. De dårlige nyhetene begynte å strømme inn torsdag, og de kom fra den franske og den nederlandske leiren. Ousmane Dembele, Jules Kounde, Memphis Depay og Frenkie De Jong sliter alle med muskelskader. Også Uruguays Ronald Araujo er skadet. Han må opereres og VM står i fare for søramerikaneren. Ikke nok med det. Hector Bellerin måtte kaste inn håndkleet på trening tirsdag på grunn av smerter i leggen.

Dette gjør at Xavi må gjøre store endringer på laget, særlig defensivt ser det skummelt ut. Men Barca har tilstrekkelig offensiv slagkraft til å blåse Mallorca av banen likevel.

Mallorca - Barcelona

Odds: Barcelona vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen - 1,92 i odds

Kampstart lørdag 1. oktober klokken 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Play Skaff deg tilgang her

Se Mallorca mot Barcelona på TV 2 Play med Allente. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Barcelona vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 1,92 i odds

Man må helt tilbake til 2009 for å finne sist gang Mallorca slo Barcelona. Laget fra ferieøyen i Middelhavet har tapt elleve av de tolv kampene siden den gang, og åtte av de kampene har inneholdt over 2,5 mål.

Javier Aguirres lag har fått en brukbar start på 2022-2023-sesongen i La Liga. De har tatt åtte poeng på seks kamper, men i begge kampene de har tapt har det vært scoret over 2,5 mål.

Mallorca tapte 1-4 mot Real Madrid, og de tapte 1-2 mot Real Betis.

Barcelona scorer og scorer

Forsvarsspillet hos hjemmelaget gir grunn til bekymring, særlig på hjemmebane hvor de kun har holdt nullen i to av 13 kamper, og de har sluppet inn hele 21 mål i denne perioden.

Barcelona ligger kun to poeng bak serieleder Real Madrid, etter å ha vunnet fem av seks kamper.

I den eneste kampen de har har vunnet spilte de 0-0 mot Rayo Vallecano. Det er også den eneste La Liga-matchen deres denne sesongen hvor det er scoret færre enn tre mål. Det viser litt om hvor gode Barcelona er offensivt denne sesongen.

Xavis lag har scoret 18 mål i ligaen så langt denne sesongen, men de scoret også fem ganger i 5-1-seieren mot Viktoria Plzen i Champions League. Vi tror Barcelona vinner lørdagens kamp, men vi tror ikke på noen målfest i Palma.

Vi tror at Barcelona vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 1,92 i odds