Gå til sidens hovedinnhold

Birger Meling og Rennes leker seg med Vitesse

Rennes er i storform før møte med Sondre Tronstad og Vitesse på Roazhon Park.

(Nettavisen)

Rennes - Vitesse

Odds: Rennes vinner og holder nullen

Kampstart torsdag 25. november kl 18.45

Spillestopp kl 18.44 Live odds etter kampstart

Roazhon Park

Kampen kan sees på Viaplay

Vi tror Rennes vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2.20 i odds

Etter en fryktelig innledning på sesongen i Ligue 1 har Rennes våknet til live og funnet storformen de to siste månedene.

De første seks kampene var direkte svake og rekken med en seier, to uavgjorte og tre tap gjorde at det luktet nedrykksstrid av laget til Birger Meling. I fotball snur det fort, og for Rennes skjedde det i hjemmekampen mot Clermont 22. september. Da løsnet det ordentlig og Rennes stoppet ikke før det sto 6-0.

Etter det har de ikke sett seg tilbake og er nå formlaget i Frankrike. På de åtte siste kampene i Ligue 1 har de seks seiere og to uavgjorte kamper, og har faktisk tatt flere poeng enn serieleder PSG.

I siste kamp hjemme mot Montpellier var det total dominans, og den store spilleren var Kroaten Lovro Majer. Han har slitt lenge med en hofteskade og fikk sin debut fra start i forrige kamp mot Lyon. Med sin silkemyke venstrefot strødde han rundt seg meg lekre pasninger.

Likheten med landsmannen Luka Modric er ikke til å komme bort fra og han blir en spennende spiller å følge. Hold også et øye med toppscorer Gaetan Laborde som står med åtte scoringer i serien og to i Europa. Linken mellom de to er allerede funnet.

Rennes leder gruppen i Europa Conference Legue før denne runden, der Tottenham lurer tre poeng bak. I og med at det kun er vinneren av gruppen som går direkte til sluttspillet blir kampen mot Vitesse viktig. I siste kamp skal nemlig Rennes til London for å møte Tottenham.

Vitesse bedre borte enn hjemme

Vitesse ligger på femteplass i den hjemlige serien åtte poeng bak Ajax og PSV som troner ganske alene på toppen.

Det som er verdt å merke seg er at Vitesse har vært mye bedre borte enn hjemme. På hjemmebane har de vunnet to av seks kamper, mens på fremmed gress er statistikken fem seiere på syv kamper.

De har definitivt hatt litt flyt i enkelte av kampene, og har vunnet tre av de 1-0, og to ganger har de vunnet 2-1. Alle seirene har altså vært med ett måls margin. I tillegg har de gått på to smeller mot topplagene. 0-5 mot Ajax og 0-2 mot PSV.

I Europa Conference League har de en seier og et tap på bortebane. De vant greit 2-0 mot bunnlaget Mura, før de tapte 3-2 mot Tottenham i Antonio Contes første kamp som manager.

Rennes tar tre poeng

Selv om Vitesse er gode borte er Rennes utrolig sterke hjemme på Roazhon Park. I Ligue 1 står de med seks seiere, en uavgjort og et tap. Målforskjellen er 17-4. På de fem siste hjemmekampene har de sluppet inn et mål, og det var et klønete straffespark mot Lyon for to runder siden.

Viktigheten av kampen er stor i og med at kun vinneren av gruppen går direkte til sluttspillet, og at Rennes skal til London for å møte Tottenham i siste runde.

Her vil hjemmelaget være påskrudd og vi tror de vinner og holder nullen.

Det spiller du på her til 2.20 i odds