(Nettavisen)

Leeds United håper å komme tilbake på vinnersporet når de tar imot Crystal Palace tirsdag kveld. Den gamle storheten fra Elland Road har ikke vunnet noen av de tre siste kampene og manager Marcelo Bielsa vil se en reaksjon fra spillerne etter den skuffende 0-0-kampen mot Brighton & Hove Albion.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Historien gir dem håp om seier. Etter at de rykket opp igjen til Premier League, har Leeds vunnet fem av sine seks midtukekamper i ligaen, og de har vunnet alle fire kampene de har spilt på tirsdager.

At Leeds United vinner mot Crystal Palace gir 2,45 i odds

Crystal Palace har kun vunnet én av de siste tolv midtukekampene (tirsdag, onsdag og torsdag) i Premier League (0-4-7). Den eneste seieren kom mot Newcastle i februar sist sesong. Vi tror de taper igjen i kveld.

Leeds United - Crystal Palace

Odds: Leeds vinner - 2,45

Kampstart tirsdag 30. november kl. 21.15

Spillestopp kl 21.14 Live odds etter kampstart

Elland Road

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 2

Vi tror Leeds United vinner. Det spiller du på her til 2,45 i odds

Marcelo Bielsas lag har spilt underholdende fotball etter at de rykket opp til Premier League, men de lykkes ikke foran mål akkurat nå. De er ett av kun fire lag som fortsatt har til gode å score to mål eller mer i en Premier League-kamp denne sesongen.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Leeds har scoret tolv mål på 13 kamper denne sesongen, og fraværet av Patrick Bamford er tydelig. Lørdagens 0-0-kamp mot Brighton viste hva som er problemet for de helhvite denne sesongen, men vi sitter med en klar følelse av at det vil løsne for Yorkshire-laget på et eller annet tidspunkt.

Med spillere som Rodrigo, Daniel James, Jake Harrison og Raphinha offensivt skal det være mulig for Leeds å score mot gjestene fra Sør-London. Men det blir ikke lett. Patrick Viera har virkelig fått skikk på Crystal Palace-laget. Riktignok tapte de 1-2 mot Aston Villa i lørdagens kamp, men det var kun det tredje tapet deres på 13 kamper denne sesongen.

Vant borte mot City

Det er interessant å merke seg at de har klart seg bra på bortebane denne sesongen, hvor de har tatt poeng mot West Ham, Arsenal, Burnley, og de slo Manchester City 2-0. Seieren er imidlertid den eneste trepoengeren deres på bortebane denne sesongen. Likevel; Crystal Palace har scoret minst ett mål i de siste åtte ligakampene, og det betyr at de kan skape trøbbel for et Leeds-lag som har problemer med å få ballen i mål. Leeds har ikke akkurat imponert på hjemmebane denne sesongen. De har kun vunnet én av de siste seks kampene på Elland Road.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Palace på sin side har vært sterke offensivt denne sesongen. De har scoret to mål eller mer i fire av de siste seks bortekampene. Det forteller oss at det kan bli flere mål og god underholdning i Yorkshire tirsdag kveld.

En duell som kan avgjøre denne matchen er kampen mellom Raphinha og Wilfried Zaha. De er toppscorere for hvert sitt lag. Raphinha har scoret fem ganger for Leeds, mens Zaha står med fire mål og en målgivende for Palace.

Selv om begge er viktige for lagene sine, er det den brasilianske Leeds-spilleren som skaper mest offensivt, ifølge nettstedet Leedslive. Raphinha har 4,22 skudd per kamp, som er mer enn Zahas 3,02.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Leeds-spilleren ligger også best an på expected goals-målingen (forventede mål) med 0,32, like foran Zaha som har 0,25. Den eneste statistikken Palace-angriperen er like god på som Raphinha er på driblinger. Begge har 2,34 driblinger per kamp. Samtidig har ingen av dem scoret mot de respektive motstanderne i tirsdagens kamp.

Zaha har spilt syv kamper mot Leeds, men han har aldri scoret mot Yorkshire-klubben. Raphinha på sin side har spilt to kamper mot Palace uten å score. Vi tror Raphinha og Leeds kan avgjøre denne matchen.

Vertene har hatt et godt tak på Palace hjemme på Elland Road. Leeds har nemlig vunnet de fem siste hjemmekampene mot Palace.

Vi tror Leeds United vinner igjen. Det spiller du på her til 2,45 i odds