Gå til sidens hovedinnhold

Dette er favoritten i Maskorama

Den femte masken i årets Maskorama har falt - hvem blir den neste?

(Nettavisen)

Maskorama ble en stor suksess da det ble vist på NRK i fjor. Sesong to startet med åtte forkledde kjendiser i utrolige kreasjoner. Nå står tre ukjente kjendiser igjen.

TV-konseptet går ut på at man gjetter seg frem til hvem som skjuler seg bak masken, samt at man stemmer frem sin favoritt.

Nøkken måtte kaste masken lørdag kveld. Det var artisten Margaret Berger som skjulte seg bak kostymet.

Slik er rekkefølgen nå

Gjettekonkurransen som er blitt en folkefavoritt har noen favoritter til å vinne denne sesongen. Ifølge oddssetterne til Norsk Tipping er dette rekkefølgen:

🐻Bamsen: 1.95

☃️Snømonsteret: 2.05

🐲Dragen: 7.00

Oddsen på at Bamsen vinner konkurransen er 1.95. En lav odds er et uttrykk for at oddssetterne mener noe har høy sannsynlighet for å skje.

Har du også troen på at Bamsen vinner konkurransen? Her ser du oddsen.

Spekulasjoner

Et av de heteste ryktene før årets sesong gikk av stabelen var at Andreas "TIX" Haukeland ville være med.

Så hete var ryktene at Norsk Tipping gav odds på om han deltar. Det gjenstår å se om han skjuler seg bak en av de tre gjenstående maskene.

Disse var med i 2020

Deltakerne som var med i fjor kan man i alle fall utelukke i årets sesong - eller kan man det? Disse kjendisene skjulte seg bak maskene i 2020:

Anne Rimmen (Ravnen), Inger Lise Rypdal (Enhjørningen), Mia Gundersen (Puddelen), Susann Goksør Bjerkrheim (Gaupa), Trygve Slagsvold Vedum (Fugleskremselet), Herman Dahl (Vikingen) og Markus Bailey (Elgen).

Den som stakk av med seieren i fjor var Ulrikke Brandstorp (Trollet).

Her ser du hele oddsen på Maskorama.