(Nettavisen)

Nice - Saint-Etienne

Odds: Nice vinner og holder nullen

Kampstart onsdag 11. mai kl 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

Allianz Riviera

Kampen vises på direktesport.no

Vi tror Nice vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2.70 i odds

Etter tapet i cupfinalen mort Nantes sist helg er fokuset tilbake på Ligue 1 igjen, der bunnlaget Saint-Etienne venter på motsatt banehalvdel for Nice onsdag kveld.

Vertene befinner seg på sjetteplass på tabellen - fem poeng bak Monaco på Champions League-plass - med en kamp til gode. Saint-Etienne ligger på 18. plass med tre poeng opp til sikker plass - også de med en kamp til gode.

Nice's håp om å ta en tittel for første gang siden 1996/97-sesongen ble knust når de tapte 0-1 i finalen mot Nantes. Etter en forsiktig første omgang smalt det fra start etter pause, når Nantes fikk straffespark etter 47 minutter.

Hicham Boudaoui handset og Ludovik Blas satte straffen der alle straffer bør settes - høyt og midt i mål. Nice presset etter dette på for utligning, men Nantes holdt unna og ble cupmestere.

Med tre kamper igjen i Ligue 1 har Nice fortsatt mulighet til å sikre seg plass i Champions League for første gang på 62 år.

De har tross tapet mot Nantes vært i god form i det siste, og har vunnet seks av de åtte siste på eget gress. Nice er i tillegg seriens klart gjerrigste lag med kun 29 innslupne mål. PSG, Marseille, Monaco og Rennes er nest best med sine 36.

Det er ca. 728 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Saint-Etienne med kniven på strupen

Saint-Etienne har etablert seg i nedrykksstriden, og de to siste kampene har endt med klare tap. Først blytunge 1-4 hjemme for Monaco, før de fulgte opp med 0-2 borte mot Rennes.

Dette var tap nummer 17 og 18 denne sesongen, og bare bunnlaget Bordeaux har gått på flere smeller med sine 19. I kombinasjon med at de svært sjelden vinner kamper har det ført det gamle storlaget inn i kjempetrøbbel.

Kun tre seiere(mot Angers, Troyes og Clermont) på 17 bortekamper blir for tynt - særlig når hjemmeformen heller ikke slår gnister. På de 17 bortekampene har de også kun scoret 15 mål.

Onsdagens kamp mot Nice er definitivt den tøffeste kampen som gjenstår for Saint-Etienne. Reims og Nantes er de andre to, og de befinner seg midt på tabellen uten noe å spille for.

Å ta tre poeng mot Nice ville vært en kjempebonus, men vi tror de får det tøft.

Gjerrige Nice holder unna

Nice er normalt sett til å stole på hjemme på Allianz Riviera. De startet ikke sesongen på eget gress allverden, og hadde tre seiere, tre uavgjorte og tre tap på de første ni - med målforskjell på 12-11.

De siste åtte kampene har de fått orden på det, og har vunnet seks, spilt en uavgjort og tapt en - med 10-5 i målforskjell.

Saint-Etienne sliter som nevnt, og står med to seiere, to uavgjorte og fem tap på de ni siste borte. Målforskjellen er svake 8-17.

Historisk har disse kampene vært jevne og med få mål. Siden 2010 har de spilt elleve kamper i Nice, og status er fire seiere, fire uavgjort og tre tap for hjemmelaget. Målforskjellen er 9-8, så spesielt målrikt har det ikke vært.

Med årets gjerrige Nice-forsvar med alt å spille for, tror vi dette ender med hjemmeseier uten å slippe inn mål.

Nice vinner og holder nullen spiller du på her til 2.70 i odds