Gå til sidens hovedinnhold

Er PSG bedre uten Messi og Neymar?

Et svekket PSG tar i mot Angers fredag kveld der veteranen Sergio Ramos kan få sin debut etter skadeoppholdet.

(Nettavisen)

PSG - Angers

Odds: PSG scorer flere enn 2.5 mål

Kampstart fredag 15.oktober kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Parc Des Princes

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror PSG scorer flere enn 2.5 mål. Spill på det her til 2.05 i odds

Det er et reservepreget PSG som tar i mot Angers i denne rundens toppkamp i Ligue1. På grunn av at de siste VM-kvalifiseringskampene i Sør-Amerika avsluttes natt til fredag er det flere spillere på laget som ikke rekker tilbake til seriekampen mot Angers.

Dette gjelder Lionel Messi, Angel Di Maria og Leandro Paredes som spiller for Argentina mot Peru, og Neymar og Marquinhos som spiller for Brasil mot Uruguay.

Med Marquinhos ute kan det bety debut i PSG-trøyen for Sergio Ramos. Ramos kom gratis fra Real Madrid før sesongen, men har slitt med en leggskade som har holdt han på sidelinjen. Nå ligger det an til spilletid for Ramos, så får vi se om det er mer saft igjen i beina på Spanjolen.

På papiret blir utfordringen å erstatte Messi, Neymar og Di Maria. I forrige kamp borte mot Rennes gikk PSG på en smell og tapte 2-0 borte. Det var sesongens første tap for Pochettinos mannskap, og da var det lite som fungerte for stjernene på topp.

Det interessante er at resultatene viser at PSG har prestert best i de kampene der Messi og Neymar ikke har vært tilgjengelig.

Status her er at PSG har spilt fire kamper uten Messi og Neymar på laget og har vunnet alle fire med 14-5 i målforskjell. I de kampene de har vært på banen står de med fire seiere og ett tap med 8-4 i målforskjell.

Det er ca. 316 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Kan Angers skape trøbbel for PSG?

Angers har hatt en strålende start på sesongen i Ligue 1. De ligger på fjerdeplass på tabellen og med fire seiere, fire uavgjorte og bare ett tap henger de med i kampen om den siste gruppespillplassen i Champions League.

PSG tar garantert den ene, men om den andre plassen er det flere lag med i kampen og Angers er definitivt et av de.

Fjorårets 13. beste lag i Frankrike har kun det ene tapet hjemme mot Nantes i sjette serierunde. Der fikk de riktignok ordentlig juling og tapte 1-4. På bortebane har Gerald Baticles mannskap ennå ikke tapt. De står med en seier og tre uavgjorte kamper og 5-3 i målforskjell.

Nå står de overfor sesongens tøffeste test, og ser vi på statistikken blir det ingen hyggelig kveld i Paris. Angers har møtt PSG 16 ganger og står med null seiere, to uavgjorte og 14 tap. Dette er både hjemme og borte.

For å gjøre det enda verre har de spilt åtte kamper i Paris og står med åtte tap og 4-30 i målforskjell. De har sluppet inn voldsomt mange mål mot serielederne og det tror vi skjer igjen fredag kveld.

PSG scorer flere enn 2,5 mål spiller du på her til 2.05 i odds.

Kylian Mbappe scoret vinnermålet i Nations League-finalen mot Spania. Han er toppscorer for PSG med sine fire mål i årets sesong, men har ikke fått hull på byllen siden 4-0 seieren mot Clermont 11. september.

Vi tror han dunker inn det første målet i denne kampen.

Det kan du spille på her til 4.10 i odds

Se kampen på direktesport.no