(Nettavisen)

Antonio Contes Tottenham er i trøbbel. De har tapt to kamper på rad mot tittelutfordrerne Arsenal og Manchester City i løpet av en drøy uke, og nå møter Spurs et formsterkt Fulham-lag som vil gå forbi dem på tabellen om de taper på Craven Cottage. Her kan du spille på Fulham-seier til 3,15 i odds

Fulham - Tottenham

Odds: Fulham vinner og begge lag scorer - 5,30 i odds

Kampstart smandag 23. januar kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Craven Cottage

Kampen kan sees på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Vi tror at Fulham vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 5,30 i odds

Tottenham rotet vekk en 2-0-ledelse på Etihad Stadium torsdag, og tapte til slutt 2-4 mot de regjerende Premier League-mesterne Manchester City.

Spurs har nå tapt de to siste kampene, og de står med tre tap på de fem siste kampene etter VM-pausen.

Motgangen er ikke over for Tottenham, tror vi. Mandag skal møter de et Fulham-lag som har vært den store overraskelsen i Premier League denne sesongen. De ligger nå på syvendeplass på tabellen, og henger med i kampen om en plass i Europa neste sesong.

The Cottagers har vunnet fem av de seks siste kampene, inkludert 2-1-seieren i Vest-London-derbyet mot Chelsea i forrige hjemmekamp. Dermed har de vunnet de to første byderbyene denne sesongen. Fulham slo nemlig Brentford 3-2 i august.

Scoret i alle London-derbyene

I mandagens kamp møtes også to av ligaens toppscorere, Aleksandar Mitrovic og Harry Kane. Duoen har scoret til sammen 26 Premier League mål denne sesongen. Kane har funnet scoringsformen etter VM, men det er Mitrovic vi har størst tro på i mandagens kamp.

Serberen har scoret i alle fire London-derbyene i Premier League denne sesongen, og han har scoret seks mål på åtte hjemmekamper. Et sløvt Tottenham-forsvar skal få kjørt seg i mandagens match.

Tottenham har sluppet inn minst to mål i ni av de siste ti Premier League-kampene, og vi tror de får problemer mot et Fulham-lag som sprudler offensivt denne sesongen. Fulham har scoret to ganger i syv av de siste ti hjemmekampene, og vi tror også de kan score et par ganger mot et gavmildt Spurs-forsvar.

Likevel; Tottenham er alltid en trussel med Harry Kane på topp, og de har tross alt scoret 1,8 mål per bortekamp i ligaen denne sesongen. Gjestene fra Nord-London har scoret i ni av ti bortekamper, og de har scoret i de seks siste kampene på Craven Cottage.

5,30 i odds på at Fulham vinner og begge lag scorer virker sannsynlig, og er et fristende spill på denne matchen. Begge lag har tross alt scoret i fem av de siste syv kampene mellom Fulham og Tottenham. Statistikken gjør at vi setter pengene på denne høyoddseren.

Vi tror at Fulham vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 5,30 i odds