(Nettavisen)

Da Bodø/Glimt slo Lillestrøm 1-0 på Romerike i august i fjor var det første gangen siden 1996 at nordlendingene tok tre poeng på Åråsen.

Dette spillet 2,15 i odds på Glimt-seier på Romerike. Spill her!

I denne perioden har Lillestrøm vunnet ti hjemmekamper, mens seks av matchene i stasjonsbyen har endt uavgjort. Bodø/Glimt har faktisk gått målløs av banen i elleve av de siste 17 kampene mot Lillestrøm på Åråsen.

Men det har ikke skjedd etter at Kjetil Knutsen kom til Bodø i 2017.

Glimt har faktisk ikke tapt verken borte eller hjemme mot kanarifuglene med Knutsen som trener. På åtte kamper mot Lillestrøm har bergenseren imponerende fem seire og tre uavgjorte.

Vi tror seier nummer seks kommer lørdag kveld.

Lillestrøm - Bodø/Glimt

Odds: Bodø/Glimt vinner - 2,15 i odds

Kampstart lørdag 1. oktober klokken 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Åråsen

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Play Skaff deg tilgang her

Se Lillestrøm mot Bodø/Glimt på TV 2 Play med Allente. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Bodø/Glimt vinner. Det spiller du på her til 2,15 i odds

Toppoppgjør på Åråsen. Tabelltoer Lillestrøm møter Bodø/Glimt som ligger to plasser bak dem på tabellen. Det er kun to fattige poeng som skiller dem på tabellen, men begge lagene viser laber form.

I år som i fjor henger Lillestrøm med i medaljekampen. I fjor endte de til slutt på en fjerdeplass, men denne sesongen er de enda nærmere. For med syv runder igjen er de fortsatt på andreplass med 44 poeng, selv om avstanden ned til Rosenborg (43) og Bodø/Glimt (42) har krympet merkbart etter en liten formdupp i det siste. De har kun vunnet én av de fire siste kampene.

Resultatene til Glimt er enda mer nedslående. De har bare tatt én seier på de fem siste kampene. Det virker som spillet i Europa League har vært forstyrrende, men der har de begynt bra med 1-1 borte mot PSV og seier 2-1 hjemme over Zürich. Med 21 poeng på bortebane er de nest best i serien der, men nå kommer en av årets vanskeligste kamper.

Landslagspausen kom således beleilig for Glimt som har fått litt ekstra hvile.

Sterke på Åråsen

LSK har virket som de har vært inne i en litt nedovergående spiral. De har tapt de tre siste bortekampene mot Jerv (0-1), Vålerenga (1-3) og Rosenborg (1-3).

På hjemmebane derimot er de et av de beste lagene i Eliteserien. Der har de kun tapt én av de siste elleve kampene. Formen viser 2-2-0 på de fire siste og 26 poeng totalt, hvor det mest imponerende er at de kun har sluppet inn fem mål gjennom hele sesongen.

Denne kampen er enormt viktig i medaljekampen.

Formen skranter hos begge lagene, men vi tror Bodø/Glimt har det beste mannskapet og at de viser det i lørdagens kamp. Derfor går vi for borteseier til småpene 2.15 i odds.

Vi tror at Bodø/Glimt vinner. Det spiller du på her til 2,15 i odds