(Nettavisen)

Det finnes 21 norske spillere i dansk fotball, men kun to av dem spiller på nest øverste nivå.

Frekk odds på norske Adnan Hadzic og Sønderjyske vinner i kveld

Adnan Hadzic ble i starten av august solgt til den danske klubben SønderJyske som holder til på nest øverste nivå i Danmark. Ifølge Fredrikstad Blad fikk Fredrikstad rundt 2,2 millioner kroner for 23-åringen – en sum som kan øke dersom Hadzic slår til i Danmark.

Han har spilt alle syv kampene for Sønderjyske etter at han kom til Haderslev.

Mandag kveld tror vi han vinner den norske duellen mot den tidligere Aalesund-spilleren Parfait Bizoza.

Bizoza har burundisk statsborgerskap, men er vokst opp på Skodje på Sunnmøre. 23-åringen har allerede spilt én sesong på nivå to i dansk fotball hos Vendsyssel FF. Han har spilt alle ni kampene for Hjørring-klubben denne sesongen og har to scoringer.

Sønderjyske - Vendsyssel FF

Odds: Sønderjyske vinner med to mål eller flere - 2,85 i odds

Kampstart mandag 19. september klokken 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

Sydbank Park

Vi tror at Sønderjyske vinner med to mål eller flere. Det gir 2,85 i odds

Hjemmelaget Sønderjyske rykket ned fra den danske Superligaen etter sist sesong, men har fått seg en ganske bra start i 1. divisjon med 6-1-2.

19 poeng på ni kamper gjør at de ligger fem poeng bak ledende Velje og fire poeng bak Hvidovre, men Sønderjyske har en kamp til gode og kan komme seg helt opp i ryggen på de to lagene foran på tabellen med en seier her. Hjemme har de ti poeng på fem kamper, noe som er helt kurant.

Vendsyssel er nummer seks med 16 poeng på ni kamper. Det gjør at de ligger på vippen, hvor de har to poeng til gode ned til Køge på plassen under.

Vinner alltid mot Vendsyssel

Formen er noe ujevn med 3-1-3 siste syv, men de slo serieleder Vejle 2-0 hjemme i sin siste kamp. Borte er det mer ustabilt med seks poeng på fire kamper, og de har tapt de to siste bortekampene Fredericia (0-2) og Næstved (0-3).

Sønderjyske har en god statistikk mot Vendsyssel FF. De har møtt Hjørring-laget fem ganger og vunnet alle fem kampene.

Sist lagene møttes var i 2018-2019-sesongen. Den gangen spilte begge lagene i Superligaen, og Sønderjyske vant 2-1 hjemme og 3-2 borte i Hjørring. I de kampene var det Nicolai Flø som sto i mål hos Vendsyssel. Nå er han sisteskanse hos vertene.

Borteformen til Vendsyssel er under pari, og vi gir Sønderjyske tilliten her på hjemmebane.

Vi tror at Sønderjyske vinner med to mål eller flere. Det gir 2,85 i odds