(Nettavisen)

Det er ikke lett å begripe hvorfor engelskmennene er satt til ganske klar favoritt i denne kampen.

Dette spillet på England-tap i Italia gir herlige 2,80 i odds

Italia skuffet stort mot Tyskland i forrige Nations League-runde, men hjemme mot England-lag som strever med å finne formen burde Norsk Tipping hatt større tillit til dem. England er fortsatt uten seier i Nations League etter fire kamper, og det er 51 år siden sist gang de vant i Italia.

De har også tapt ni ganger mot Italia etter ordinær spilletid siden 1980, uansett bane. Vi tror tap nummer ti kommer fredag.

2,80 i odds på Italia-seier er meget bra. Vi takker og bukker for den gode hjemmeoddsen.

Italia - England

Odds: Italia vinner - 2,80 i odds

Kampstart fredag 23. september klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44

San Siro

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Play Skaff deg tilgang her

Se Italia - England på TV 2 Play med Allente. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Italia vinner. Det spiller du på her til 2,80 i odds

Utfordringene står i kø for Gareth Southgate. Den engelske landslagssjefen må bruke kampene mot Italia i Milano fredag og mot Tyskland på Wembley i neste uke som oppladning til VM i Qatar.

Samtidig kan han ikke helt gi blaffen i resultatene, for han vet at the Three Lions trenger poeng i disse to kampene for å spille på øverste nivå i Nations League.

Fredagens kamp på San Siro er den tredje kampen mellom de to europeiske fotballgigantene på litt over ett år. De to siste kampene mellom disse to nasjonene har begge endt uavgjort.

Italia har vært en ekkel motstander for engelskmennene. England har nemlig kun vunnet én av de siste ti kampene mot dem. De har faktisk ikke vunnet en tellende kamp mot italienerne siden VM-kvaliken i 1977. Det er altså 45 år siden.

England har faktisk aldri vunnet en tellende kamp mot Italia på bortebane. Det er bare én av flere grunner til at vi stiller oss undrende til oddsen på denne kampen.

Ikke nok med det.

Det mange spørsmålstegn rundt det engelske laget. Dean Henderson er tilbake i Premier League som førstekeeper for Nottingham Forest, men han har sluppet inn 14 mål på seks Premier League-kamper.

Aaron Ramsdale og Nick Pope har gjort sine saker bra for henholdsvis Arsenal og Newcastle, men Southgate virker å gå for Jordan Pickford. Men Evertton-målvakten må stå over Nations League-kampene på grunn av en muskelskade.

Southgate har hatt tillit til Harry Maguire i midtforsvaret, men Manchester United-kapteinen er plassert på benken på Old Trafford etter flere svake prestasjoner i starten av sesongen. Luke Shaw har mistet plassen på venstrebacken i United til Tyrell Malacia.

Kyle Walker og John Stones har ikke vært like gode som vi har vært vant til å se dem i Manchester City.

Kalvin Phillips er en annen Southgate-favoritt som sliter, men Manchester City-spilleren har kun spilt 13 minutter for sin nye klubb denne sesongen. Også lagkameraten Jack Grealish har strevet med å finne formen.

Italia tester spillere

Southgate må bruke tiden godt frem til VM, og da kommer Nations League i andre rekke.

EM-finalen i fjor mellom England og Italia ble avgjort på straffespark etter at det sto 1-1 etter ordinær spilletid og ekstraomganger. Tidligere i år spilte lagene 0-0 på Molineux. Den kampen ble spilt uten tilskuere på tribunene.

England har flere nøkkelspillere ute. Keeper Jordan Pickford og midtbanespiller Kalvin Phillips er vanskelige å erstatte. Resultatene tyder på at engelskmennene ikke trives særlig godt i Italia

The Azzurri klarte ikke å kvalifisere seg for VM-sluttspillet i Midtøsten, og det virker som italienerne bruker Nations League-kampene til å teste forskjellige spillere. De mangler Leonardo Spinazzola, Marco Verratti og Federico Chiesa i fredagens kamp, men Italia spiller på hjemmebane. Det skal gi dem en fordel. Vi tror på en knapp italiensk seier. Oddsen på Italia-seier er 2,80.

Vi tror at Italia vinner. Det spiller du på her til 2,80 i odds