(Nettavisen)

Søndag tar Chelsea imot Manchester United på Stamford Bridge. Det blir en vanskelig oppgave, men Thomas Tuchel kan, ifølge football.london bruke samme oppskriften som Jurgen Klopp og Pep Guardiola for å ta tre poeng mot De røde djevlene.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Både Klopp og Guardiola har tatt overbevisende seire mot United de siste ukene. Liverpool vant 5-0 i slutten av oktober og Manchester City slo dem 2-0 to uker senere. Siden den gang har Manchester United gitt Ole Gunnar Solskjær sparken, men Ralf Rangnick som skal lede laget ut sesongen er ennå ikke på plass, og Michael Carrick leder laget på Stamford Bridge.

Black Week-tilbud! Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Chelsea vil møte et annerledes United-lag søndag, men Carrick var en del av trenerappratet til Solskjær, og det er rimelig å tro at Manchester Uniteds svakhet vil være den samme nå som da Liverpool og City møtte dem.

United brukte 4-2-3-1-systemet sitt mot Liverpool, men de fikk problemer mot et Liverpool-lag som overbefolket midtbanen. Det gjorde at McTominay og Fred fikk store rom å dekke, noe de ikke klarte.

United stilte med tre forsvarsspillere i kampen mot Guardiolas City, men siden Phil Foden og Gabriel Jesus sto høyt oppe i banen måtte Luke Shaw og Aaron Wan-Bissaka flyttes ned. Det ga Joao Cancelo fikk store rom å boltre seg i.

Klopp og Guardiola brukte forskjellige taktikker, men begge avslørte det svake punktet hos United, som er midtbanen. Tuchel har spillerne til å gjennomføre sin egen plan denne søndagen, men han trenger ikke. Han kan bruke Liverpool og Manchester Citys suksessoppskrift.

Chelsea - Manchester United

Odds: Chelsea vinner og at det scores under 3,5 mål - 2,45

Kampstart søndag 28. november 17.30

Spillestopp kl 17.29 Live odds etter kampstart

Stamford Bridge

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Chelsea vinner og at det scores under 3,5 mål Det spiller du på her til 2,45 i odds

Chelsea slo Leicester City 3-0 sist helg. Det var en maktdemonstrasjon, men de to tittelutfordrerne Manchester City og Liverpool henger på. De bare venter bare på at Thomas Tuchels menn skal snuble, men det er ingenting som tyder på t de skal gjøre det. For the Blues er i kjempeform.

De fulgte opp lørdagens overkjøring av Leicester med å banke Juventus 4-0 hjemme i London. Nå er det Manchester United som skal få kjørt seg.

Venter på Rangnick

Stakkars United! De har vært inne i en blytung periode. De har kun vunnet én av de siste syv kampene i Premier League, og ligger helt nede på en skuffende åttendeplass, tolv poeng bak Chelsea.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Nå håper fansen at den erfarne tyskeren Ralf Rangnick, som har ledet elleve forskjellige klubber i karrieren og vunnet syv trofeer, skal skape resultater umiddelbart på Old Trafford.

Men han sitter ikke på trenerbenken når Manchester United møter Chelsea på Stamford Bridge søndag.

Rangnick leder antakeligvis sin første kamp når Arsenal kommer til Old Trafford torsdag. Deretter venter et hektisk kampprogram. Da møter United i tur og orden Crystal Palace, Young Boys, Norwich, Brentford og Brighton før den korte julepausen, og de spiller mot Newcastle 2. juledag.

Black Week-tilbud! Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Dersom United skal ha en realistisk mulighet til å holde følge med Chelsea, trenger de tre poeng i søndagens match. Med tap vil de nemlig ligge hele 15 poeng bak Thomas Tuchels menn.

Men det blir ikke lett.

Chelsea er ubeseiret i de ti siste kampene i alle turneringer, ligger på topp av Premier League-tabellen og har kun sluppet inn fire mål denne sesongen. Ja, de har faktisk kun sluppet inn 24 mål på de 50 første kampene til Thomas Tuchel i Vest-London.

Problemer på dødballer

Harry Maguire ble utvist i 1-4-tapet mot Watford, og han spiller derfor ikke søndagens kamp på Stamford Bridge. Selv om midtstopperen har hatt en svak sesong så langt, vil hans fravær gjøre United enda mer sårbare, særlig på defensive dødballer.

Chelsea har flere spillere som kan dra nytte av det, blant andre kraftpluggen Antonio Rudiger. Den tyske landslagsspilleren scoret på en heading mot Leicester sist helg, og det er slett ikke umulig at han kan komme på scoringslisten mot United.

Her er hele helgens oddsprogram!

Rudiger har faktisk hatt 16 headinger eller skudd i de elleve siste Premier League-kampene, og vi tror han kan skape problemer for United-forsvaret. Manchester United har også bekreftet at franskmennene Paul Pogba og Raphael Varane ikke spiller søndagens kamp.

Chelsea har vært sensasjonelt gode bakover, og vi tror Thomas Tuchels menn vinner på Stamford Bridge. De to siste kampene mellom Chelsea og United har endt 0-0, og vi tviler på at søndagens kamp blir et målkalas.

Vi går for at Chelsea vinner og at det scores under 3,5 mål.